tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather home pictures2

Aan de haal met een paal tijdens de workshop paaldansen

Omschrijving

Paaldansen is sexy en geeft een boost aan je zelfvertrouwen. Het is een toepasselijke activiteit voor een vrijgezellenfeest waarbij de aanstaande bruid samen met jullie de finesses van het paaldansen leert.

Paaldansen ziet er gemakkelijk uit, maar vraagt een goede controle van je lichaam en de nodige inspanning. Om dat op een sexy manier te doen is mogelijk en dat gaan jullie leren. Leer de bewegingen en de poses en zoek het hogerop in de paal als je er klaar voor bent. Samen hard aan het werk met een flinke dosis plezier en gezelligheid. Het hoogtepunt vindt plaats als de bruid in sexy outfit haar geleerde kunsten aan de paal vertoont. Dit vergeten jullie nooit meer.

Kom paaldansen tijdens jullie vrijgezellenfeest op een van de vele mooie workshoplocaties in Nederland, waar meestal aanvullende opties zijn op het gebied van activiteit, ontspanning en lekker eten en drinken.

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van de workshop

Op aanvraag
8 tot 100 personen
Vanaf 1,5 uur
Binnen
Wij komen op locatie in Nederland
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01