tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Actief en Sportief

Actief en sportief

Filter 91 uitjes
Weergave:

Er zijn 91 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 15,- per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Wij bieden een leuk, spannend en uitdagend programma aan. Een combinatie van uithoudingsvermogen, ontberingen en eetproeven maken ons Robinson uitje tot een echte uitdaging!

Tonen
Vanaf € 16,50 per persoon
8 tot 50 personen
Korte omschrijving

Op zoek naar een origineel en sportief uitje? Kies dan voor apenkooien! Een beetje zoals vroeger, maar ook niet helemaal. Je krijgt namelijk te maken met jagershoedjes, apenmutsen en rondvliegende bananen. Dit spel kan in iedere gymzaal gespeeld worden. Wij helpen je graag met zoeken naar een passende zaal indien nodig.

Tonen
Vanaf € 50,- per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Paintball mag bij een vrijgezellenfeest voor mannen natuurlijk niet ontbreken. Wij bieden een volledig verzorgt vrijgezellenfeest.

Tonen
Vanaf € 14,50 per persoon
8 tot 14 personen
Korte omschrijving

Al tijden op zoek naar een uniek en uitdagend uitje voor een vrijgezellenfeest? Dan zit je bij Bossaball helemaal goed!

Tonen
Vanaf € 22,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Korte omschrijving

Attack en Hit! Archery Tag is het nieuwe mannen spel voor de zomer van 2016 op Scheveningen! Met pijl en boog ga je de strijd aan met elkaar. Eindelijk een uitje waar je mee aan kan komen bij je vrienden! Archery Tag is te vergelijken met paintball. Maar in plaats van verfballen die blauwe plekken achterlaten schiet je met speciale pijlen.

Tonen
€ 10,- tot € 20,25 per persoon
8 tot 120 personen
Korte omschrijving

Willen jullie gieren van het lachen tijdens jullie vrijgezellenfeest? Onze knappe Robin Hood leert jullie pijl-en-boog schieten. Jullie gaan al snel het veld in en openen het vuur tegen elkaar. Jullie spelen verschillende rondes en in de laatste ronde krijgen jullie een wel heel grappige verrassing... Jullie mogen namelijk op levend aas schieten!

Tonen
Vanaf € 21,- per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Paintball mag natuurlijk niet ontbreken bij een vrijgezellenfeest. Dat geldt ook voor een vrouwen vrijgezellenfeest! Over het algemeen wordt gedacht dat paintball alleen leuk is voor mannen. Niets in minder waar....Paintball is ook prima geschikt voor dames. Sterker nog....vrouwen schieten over het algemeen een stuk beter dan de heren.

Tonen
Vanaf € 22,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Korte omschrijving

Deze variant van de olympische spelen is ontstaan in het zuiden van Amerika en staat garant voor een paar uur lekker uitsloven in ludieke en inspannende onderdelen van een alternatieve tienkamp.

Tonen
€ 17,50 tot € 25,- per persoon
4 tot 50 personen
Korte omschrijving

Je wilt iets leuks organiseren voor een vrijgezellenfeest wat actief is en gezellig? De workshop powerkiten is wat je zoekt! Wij geven deze workshop al jaren en dat is niet voor niets. Door de jaren heen is gebleken dat 99 % van de deelnemers binnen een uur leert powerkiten en 100 % van de deelnemers plezier heeft. Wij hanteren een scherpe prijs, terwijl we wel gebruik maken van de beste vliegers op de markt.

Tonen
Vanaf € 15,- per persoon
10 tot 100 personen
Korte omschrijving

Voor de perfecte combinatie van een stoere activiteit, buitenlucht en adrenaline kun je nu gaan outdoor lasergamen tijdens een uitdagend vrijgezellendagje.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01