tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Actief en Sportief

Actief en sportief

Filter 104 uitjes
Weergave:

Er zijn 104 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 14,50 per persoon
8 tot 14 personen
Korte omschrijving

Al tijden op zoek naar een uniek en uitdagend uitje voor een vrijgezellenfeest? Dan zit je bij Bossaball helemaal goed!

Tonen
Vanaf € 39,50 per persoon
6 tot 100 personen
Korte omschrijving

Vergeet alle stress rondom de bruiloft en de sleur van het getrouwde leven en laat je nog een keer helemaal gaan met de mannen onder elkaar. Ga car smashen tijdens een waanzinnig vrijgezellenfeest.

Tonen
Vanaf € 7,50 per persoon
Vanaf 2 personen
Korte omschrijving

SupaGolf is een vorm van golfen, maar dan met een grotere club en grotere, gekleurde ballen. Hierdoor is het makkelijk aan te leren en heb je geen jaren oefening nodig om een leuk spelletje golf te spelen. Dit is dus echt een golfspel voor iedereen!

Tonen
Vanaf € 51,78 per persoon
Vanaf 12 personen
Korte omschrijving

Strijdt samen met verschillende teams in een spannend spel. Samenwerking, alertheid, creativiteit en vindingrijkheid zijn noodzakelijk voor het voltooien van het spel en meer punten binnen te halen dan de teams waartegen je strijdt! Je gaat op pad met een tablet en een koffer met daarin een diversiteit aan spullen. De speciale app leidt je over onze volledige locatie waar diverse digitale kluizen gekraakt moeten worden.

Tonen
Vanaf € 54,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Korte omschrijving

Trek je overall aan, zet je veiligheidshelm op, luister naar de instructie, stap op een quad en leef je uit op het quad terrein, dat bestaat uit zes verschillende banen. Het programma duurt twee uur en is voor zowel de beginnende als de gevorderde rijder een grote uitdaging. Het quad rijden bestaat uit drie onderdelen.

Tonen
Vanaf € 7,50 per persoon
4 tot 50 personen
Korte omschrijving

Nog op zoek naar een uniek vrijgezellenfeestje? Kom eens boerenklompgolf spelen. Je hebt gegarandeerd een paar hilarische uurtjes.

Tonen
Vanaf € 50,- per persoon
Vanaf 8 personen
Korte omschrijving

Bij het vrijgezellenfeest Bushcraft & Survival staat fun en vermaak voorop. De vrijgezel staat op een ludieke manier in het midden van de belangstelling en leert het huwelijk te “overleven”.

Tonen
Vanaf € 24,50 per persoon
2 tot 24 personen
Korte omschrijving

Tijd voor een goed feestje? Daar weten we wel raad mee! Kom karten en lasergamen met je vrienden om jouw vrijgezellenfeest onvergetelijk te maken.

Tonen
Vanaf € 29,50 per persoon
17 tot 60 personen
Korte omschrijving

Urban Street Golf, letterlijk wordt met urban niets anders dan straatcultuur bedoeld. Daar zou je niet aan denken tijdens een ‘’gewoon’’ potje golfen. Daarom is Urban Street Golf zo leuk, het wordt gespeeld midden in jou stad of dorp! Er word een spannend parcours uitgezet waarbij allerlei objecten de ‘’holes’’ zijn. Denk bijvoorbeeld aan een prullenbak, boom, lantarenpaal of een half-pipe.

Tonen
Vanaf € 29,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Korte omschrijving

Dit is een vrijgezellen uitje voor echte mannen. Lever een extreme strijd tijdens een airsoft game waarin je real life in volle militaire uitrusting en met niet van echt te onderscheiden wapens een zware strijd levert tegen een haast onoverwinnelijke vijand. Dit is het echte werk, hier droomde je als klein jongetje al van.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01