tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Actief en Sportief

Actief en sportief

Filter 91 uitjes
Weergave:

Er zijn 91 uitjes gevonden

Tonen
€ 29,50 tot € 54,50 per persoon
8 tot 100 personen
Korte omschrijving

Jullie gezelschap gaat paintballen en zal starten of eindigen met het spel Rabbit Hunt. De vrijgezel wordt in een konijnenpak gehesen en dan kan de jacht beginnen!

Tonen
Vanaf € 15,- per persoon
Vanaf 6 personen
Korte omschrijving

Archery Attack geeft dezelfde adrenalinekick als paintball en maakt de Robin Hood los in iedere man. Speel dit spel tijdens een actieve vrijgezellendag.

Tonen
€ 30,- tot € 65,- per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Op zoek naar een Gaaf, Uitdagend, Spannend, Tof uitje. Waar nog lang over gesproken wordt.

Tonen
Vanaf € 16,50 per persoon
8 tot 50 personen
Korte omschrijving

Nu al het meest gekke, sportieve en creatieve uitje van het vrijgezellenfeest, Apenkooien! Iedereen kent het, maar vergis je niet. Wij gaan veel verder dan de gymles: Vliegende opblaasbare bananen met een eigen functie in het spel, jagershoedjes en apenmutsen rennen door de zaal onder begeleiding van jungle muziek en een ervaren instructeur. Je zult verbaasd zijn!

Tonen
Vanaf € 14,50 per persoon
8 tot 14 personen
Korte omschrijving

Al tijden op zoek naar een uniek en uitdagend uitje voor een vrijgezellenfeest? Dan zit je bij Bossaball helemaal goed!

Tonen
Vanaf € 24,50 per persoon
2 tot 24 personen
Korte omschrijving

Tijd voor een goed feestje? Daar weten we wel raad mee! Kom karten en lasergamen met je vrienden om jouw vrijgezellenfeest onvergetelijk te maken.

Tonen
Vanaf € 51,78 per persoon
Vanaf 12 personen
Korte omschrijving

Strijdt samen met verschillende teams in een spannend spel. Samenwerking, alertheid, creativiteit en vindingrijkheid zijn noodzakelijk voor het voltooien van het spel en meer punten binnen te halen dan de teams waartegen je strijdt! Je gaat op pad met een tablet en een koffer met daarin een diversiteit aan spullen. De speciale app leidt je over onze volledige locatie waar diverse digitale kluizen gekraakt moeten worden.

Tonen
Vanaf € 7,50 per persoon
4 tot 50 personen
Korte omschrijving

Nog op zoek naar een uniek vrijgezellenfeestje? Kom eens boerenklompgolf spelen. Je hebt gegarandeerd een paar hilarische uurtjes.

Tonen
Vanaf € 57,- per persoon
6 tot 100 personen
Korte omschrijving

In het mooie Valkenburg beleven jullie de ultieme vrijgezellendag voor stoere dames! Lasergamen in de grotten, een speciaalbier proeverij en tot slot een lekkere hamburger met friet, salade en een drankje.

Tonen
€ 12,50 tot € 22,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Korte omschrijving

Discgolf te Scheveningen!! Een top activiteit tijdens een vrijgezellenfeest. Wil je een rustige workshop tijdens je vrijgezellenfeest? Misschien om mee te beginnen om op een leuke manier met iedereen kennis te maken of juist de day after, lekker uitbrakken tijdens een leuke en stiekem toch competitieve wandeling? Zoek niet verder!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01