tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time weather

Miss Fucksia's Erotische home party

Omschrijving

Miss Fucksia is net even anders! En dat blijkt al snel als je haar boekt voor jouw vrijgezellenfeest. Met deze erotische home party weet je zeker dat je een top avond (of middag) hebt met jouw groep vriendinnen. Miss Fucksia komt langs en neemt zo'n 60 erotische speeltjes mee waar jij uitleg over krijgt en natuurlijk is er de kans om alles even te voelen, te ruiken en te proeven.

Als er producten bij zitten waar jij interesse in hebt, dan kan je die jij aan het einde bij Miss Fucksia bestellen. Jij zorgt voor een borrel en een hapje voor de dames en ik zorg voor de rest. Alleen een grote tafel is nodig waar de producten op uitgestald kunnen worden. Natuurlijk is het voor de bruid gratis en krijgt zij aan het einde ook nog eens een leuke verrassing mee naar huis.

Deze party is zeker anders dan andere en hier blijven je vriendinnen en jij nog lang over napraten.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 15,- tot € 20,- per persoon
8 tot 30 personen
3,5 tot 4 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Binnen en buiten

Gemiddeld een 9,4 uit 1 beoordeling

10 Beleving
8,0 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Super gezellige en informatieve avond met een dikke knipoog.

Wij hebben een hele leuke avond gehad en veel gelachen en geleerd. Miss Fucksia heeft op een luchtige wijze alles uitgelegd en we hebben alles mogen voelen en proeven. Het was een succes en zeker een aanrader voor een leuke middag of avond. Natuurlijk hebben we allemaal wel wat leuks gekocht voor ons zelf.

Door: Miss
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01