tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Overige activiteiten Provincie Friesland

Overige activiteiten in de Provincie Friesland

Filter 4 uitjes
Weergave:

Er zijn 4 uitjes gevonden

Filters wissen
Provincie Friesland
Tonen
€ 4,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Warten
Korte omschrijving

Molka…het zal je misschien niet heel bekend voorkomen, maar na een middagje boerenmolka op de boerderij in Warten wil je nooit meer anders. Kom dus snel met de vrijgezel naar Friesland.

Tonen
Vanaf € 125,- per persoon
Vanaf 15 personen
Diverse startlocaties in Nederland
Korte omschrijving

Gaat een van uw beste vrienden trouwen? Dan is een onvergetelijk vrijgezellenfeest wel op z’n plaats. Wat is nu een leuk alternatief voor die standaard mannenavonden in de kroeg? Ga een dag of zelfs een heel weekend zeilen op een stoer zeilschip! Een rijk gevulde barbecue midden op het IJsselmeer, een gezellige whisky-proeverij of een originele high beer op het water. Wat u ook zeker niet mag vergeten: de bruidegom to be ook even goed in de maling nemen!

Tonen
€ 49,50 per team
4 tot 750 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Lukt het jou en je vriendinnen om de nationale munt te bestelen? In het doe-het-zelf spel La Casa de Dinero moeten jullie goed samenwerken om zo volleerde bankrovers te worden en het spel succesvol te voltooien.

Tonen

Miss Fucksia's Erotische home party

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
€ 15,- tot € 20,- per persoon
8 tot 30 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Miss Fucksia is net even anders! En dat blijkt al snel als je haar boekt voor jouw vrijgezellenfeest. Met deze erotische home party weet je zeker dat je een top avond (of middag) hebt met jouw groep vriendinnen. Miss Fucksia komt langs en neemt zo'n 60 erotische speeltjes mee waar jij uitleg over krijgt en natuurlijk is er de kans om alles even te voelen, te ruiken en te proeven.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01