tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

Workshop Hamburgers & Bier

Omschrijving

Aan de vooravond van een dag in pak, je schoonfamilie om je heen, oneindig vaak op de foto en een hoop officiële gebeurtenissen is het heerlijk om nog even een avondje ouderwets te genieten met je broers en vrienden. En dat doen jullie natuurlijk met BURGERS EN BIER!

Voorafgaand aan de workshop krijgen jullie de beste hamburger van Nederland voorgeschoteld. Tijdens de workshop leren jullie in teams zelf een hamburger maken die verrassend goed zal smaken. Met jullie ‘teamburger’ gaan jullie onderling de strijd aan. Wie bakt de beste burger van de dag?

We kunnen dit geheel begeleiden met een koud speciaalbiertje en (live) muziek. We organiseren alles zoals jullie dat wensen om het ‘hengstenbal’ onvergetelijk te maken. Dit betekent dat we tussendoor of aansluitend heel goed een ludieke activiteit kunnen inbouwen om de aanstaande bruidegom eens goed in het zonnetje te zetten.

We stellen de hele dag en avond (tot in de late uurtjes) op maat voor jullie samen. We kunnen op elke denkbare locatie verschijnen met onze Oerkeuken, zowel binnen als buiten. Hierdoor is het zelfs mogelijk om bijvoorbeeld met de bierfiets aan te komen en hiermee ook weer naar huis te rollen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Laat hieronder je gegevens achter en leg ons jullie ideeën voor. PROOST!

Details van het uitje

Op aanvraag
Vanaf 8 personen
3.5 tot 4 uur
Bussloo
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01