tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Alle uitjes

Alle uitjes

Filter 395 uitjes
Weergave:

Er zijn 395 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 16,95 per persoon
Vanaf 6 personen
Korte omschrijving

Het perfecte spel voor alle mannen die wel een uitdaging aandurven! Jullie krijgen 35 opdrachten en 90 minuten de tijd om er zoveel mogelijk uit te voeren. Natuurlijk moet hier ook bewijsmateriaal van worden geleverd, dat achteraf nog vaak zal worden bekeken.

Tonen
Vanaf € 49,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Korte omschrijving

Remmen los, stress en spanning laat je thuis, want nu gaan jullie samen raggen door de modder in een machtige wagen op onze locatie in Moordrecht of Nuenen. Dit wordt extreem genieten op een perfect vrijgezellenfeest vol power.

Tonen
Vanaf € 7,95 per persoon
2 tot 20 personen
Korte omschrijving

Kom met je beste vriendinnen naar GlowGolf Rucphen, en vier je vrijgezellenfeest.

Tonen
Vanaf € 36,50 per persoon
Vanaf 6 personen
Korte omschrijving

Ben u een echte Chocaholic? Dan is deze workshop echt iets voor jou.

Tonen
€ 10,- tot € 20,25 per persoon
8 tot 120 personen
Korte omschrijving

Gekke opdrachten, shotjes en een MEGA grote twister. Midden op het strand! Linkerhand op groen en rechtervoet op blauw. Het zal vast even geleden zijn dat je dit voor het laatst gedaan hebt. Na een kleine oefenronde gaat het spel beginnen. Jullie gaan het opnemen tegen jullie vrijgezel! Laat haar vallen en ze krijgt een envelop. In iedere envelop zit een CRAZY opdracht die ze of alleen of met één van haar vriendinnen moet uitvoeren.

Tonen
€ 22,50 tot € 35,- per persoon
8 tot 25 personen
Korte omschrijving

Vrijgezellenfeestje of gewoon zomaar even uit je dak gaan op foute plaatjes? Dat kan in Amsterdam west bij ons aan de De Clercqstraat. Hier boek je een privé kamer met onbeperkt drankjes en kan niemand je horen! Hoe fijn is dat?

Tonen
Vanaf € 55,- per persoon
Vanaf 8 personen
Korte omschrijving

Het strip dinner is een perfecte afsluiting na het dagprogramma en de perfecte opwarming voor een onvergetelijke nacht tijdens jullie vrijgezellenfeest. Geniet met de aanstaande bruid van een heerlijk diner dat wel heel spetterend eindigt met een stripact.

Tonen
Vanaf € 15,- per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Wij bieden een leuk, spannend en uitdagend programma aan. Een combinatie van uithoudingsvermogen, ontberingen en eetproeven maken ons Robinson uitje tot een echte uitdaging!

Tonen
€ 22,50 tot € 37,50 per persoon
2 tot 6 personen
Korte omschrijving

Het jaar is 1931 en je staat op een perron, klaar voor de reis richting het Oosten. De conducteur roept nog één keer om: “Dit is de laatste omroep voor de Oriënt Express. De trein vertrekt in 15 minuten.” Maar aan boort komen is nog niet zo makkelijk als je dacht. Maar schiet op, want dit belooft een avontuur te worden die je zeker niet wilt missen.

Tonen
Vanaf € 18,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Korte omschrijving

Ga terug in de tijd, waarin we trefbal, blokjesvoetbal, tweeling tikkertje en slingertikkertje elke gymles speelden! De ouderwetse gymles wordt begeleid door een fout geklede gymdocent met zijn absentielijstje en foute grappen. Een grappige en unieke workshop die overal in een gymzaal in de buurt uitgevoerd kan worden! Wij komen naar jullie gewenste plaats toe.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01