tm-1001 cross Menu Add to Homescreen location arrow search favourite home pictures2 whatsapp

Tips & Ideeën voor een mannen vrijgezellenfeest

Met een overvloed aan vrijgezellenfeestjes voor mannen geven we op deze pagina wat tips en ideeën om je op weg te helpen bij het bepalen van de juiste keuze. Er zijn zoveel verschillende soorten vrijgezellenfeesten in Nederland dat het je misschien gaat duizelen. Om dit te voorkomen hebben we in de eerste plaats al een onderscheid gemaakt in ons aanbod, maar kun je ook een vrijgezellenfeest per regio bekijken. Daarnaast dien je van tevoren voor jezelf een aantal zaken duidelijk op een rijtje te krijgen.

Voordat je in ons meest complete aanbod van vrijgezellenfeestjes voor mannen in Nederland gaat rondsnuffelen kun jij jezelf het beste eerst de volgende vragen stellen:

1. Vanaf hoeveel personen kun je een vrijgezellenfeest organiseren?

De meeste aanbieders van een vrijgezellenfeest voor mannen richten zich op groepen van rond de 10 personen. Ben je met iets minder personen valt er bij sommige activiteiten nog wel een mouw aan te passen en wordt het misschien iets duurder per persoon.

2. Wat zijn de kosten van een vrijgezellenfeest?

De één heeft nu eenmaal meer te besteden dan een ander. Aan jullie de keus hoe groot je uit wil pakken. Bij heel veel vrijgezellenfeestjes is de regel dat met hoe meer personen jullie je opgeven des te voordeliger het tarief. Sommige aanbieders hanteren ook vroegboekkortingen. Ook zijn er interessante aanbiedingen!

3. Hoe moet je een vrijgezellenfeest organiseren?

Om je wegwijs te maken hoe je het beste een vrijgezellenfeest kan organiseren is ons stappenplan een uitkomst. Stapsgewijs maak je voor jezelf duidelijk in welke hoek je het moet zoeken. Erg handig en tijdbesparend, zodat je uiteindelijk precies bij jouw originele vrijgezellenfeest uitkomt.

4. Wat vind je leuk, aan welke voorwaarden moet jouw vrijgezellenfeestje voldoen?

Je moet het natuurlijk wel leuk hebben met elkaar. Daarom is het belangrijk om stil te staan hoe jullie club is samengesteld. Zijn jullie met zijn allen nogal stoer ingesteld, is een creatieve of softe workshop geen goed idee. Onze verschillende activiteiten, onderverdeeld in negen categorieën, maken wat dat betreft het nodige onderscheid.

5. Wie moet je uitnodigen op je vrijgezellenfeestje?

Weet zeker dat iedereen die je benadert ook daadwerkelijk reuze veel zin heeft in jullie vrijgezellenfeest. Uiteindelijk bepalen jullie zelf of het een geslaagd uitje wordt of niet. Vage vrienden uit een ver verleden kun je beter mijden, maar met een hecht gezelschap die jij tot je intimi kan rekenen moet het zeker lukken! Wat natuurlijk ook kan is om de vrijgezel te vragen naar een lijst met vrienden die hij er graag bij wilt hebben.

Een op en top verzorgde vrijgezellendag

Als je al deze tips en ideeën in acht neemt kom je precies uit bij dat vrijgezellenfeestje voor mannen waar je naar op zoek bent. Een volledig verzorgde vrijgezellendag op maat? Wij denken van wel! Want wil je de vrijgezellenfeestjes uitbreiden met andere activiteiten is het gewoon een kwestie van het aan elkaar laten sluiten. Vaak zijn er ook talloze arrangementen mogelijk waarbij een lunch, diner, barbecue, of extra drank zijn inbegrepen, terwijl ook ergens overnachten als mogelijkheid benut kan worden.

Klik hier naar het overzicht vrijgezellenfeesten voor mannen

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01