tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Vrijgezellenfeest vrouwen

Vrijgezellenfeest vrouwen

Filter 231 uitjes
Weergave:

Er zijn 231 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 149,- per persoon
Vanaf 2 personen
Korte omschrijving

Je eigen leren tas maken dat doe je tijdens deze workshop. We maken het model van een Bag Tote. Dat betekend een stijlvolle open tas met aan beide zijde een handvat of een hengsel. Je bent zelf de ontwerper van de Bag Tote.

Tonen
Vanaf € 20,- per persoon
6 tot 36 personen
Korte omschrijving

Weet jij, net zoals in de populaire Netflix serie, het Spaanse Muntgebouw te beroven? Speel samen met je vrienden, vriendinnen of collega's ons nieuwste avontuur! Wie weet als eerste miljoenen euro's uit het Muntgebouw te slepen én uit handen van de politie te blijven?!

Tonen
€ 10,- tot € 20,- per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Tijdens deze activiteit gaan uitdaging, overleven en competitie hand in hand. Samen met de meiden beleven jullie een paar uur het echte Robinson gevoel tijdens jullie vrijgezellenfeest op het strand.

Tonen
Vanaf € 26,50 per persoon
Vanaf 2 personen
Korte omschrijving

Volg één van onze originele chocolade workshops! Natuurlijk mag er af en toe heus van de chocola geproefd worden. Daarnaast kun je bij de workshop een rondleiding door 's-Hertogenbosch krijgen van Tante Annie, die met alle liefde en gekheid over de stad vertelt.

Tonen
Vanaf € 18,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Wie denkt dat VR alleen voor testosteron bommen is heeft het mis. Geniet van leuke belevingen, zoals een ontmoeting met een levende dinosaurus, alien of walvis. Speel met het robot hondje en lekker gillen in één van de vier VR achtbanen en de slingershot. Voor de echte durfal kan er natuurlijk ook gevochten worden met zombies, maar pas op: wel op eigen risico!

Tonen
Vanaf € 16,95 per persoon
Vanaf 6 personen
Korte omschrijving

Durven jullie wel een uitdaging aan? Speel dan random 35 en zorg dat je met je team de meeste punten haalt. Dat doe je door de knotsgekke opdrachten uit te voeren en daarvan bewijsmateriaal naar de spelleider te sturen.

Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
Vanaf 6 personen
Korte omschrijving

Altijd al willen weten welke make up goed bij je past? In ons atelier geven wij verschillende workshops waaronder ook de workshop visagie.

Tonen
Vanaf € 42,50 per persoon
2 tot 20 personen
Korte omschrijving

Een uniek beauty vrijgezellenfeest in Rotterdam of op locatie in Zuid-Holland: doe een make-up workshop, wordt opgemaakt door een professionele visagiste of doe een photoshoot!

Tonen
€ 29,50 tot € 54,50 per persoon
10 tot 300 personen
Korte omschrijving

Vrijgezellenfeest? Wij dames zijn misschien wel stoerder dan de mannen en dat zullen we bewijzen! Ladies Paintball staat bekend als het stoerste uitje onder de dames.

Tonen
€ 22,50 tot € 35,- per persoon
8 tot 25 personen
Korte omschrijving

Lekker losgaan in je eigen ruimte met eigen bar en tap. Dat kan bij ons in Amsterdam oud west. Wij voldoen aan alles wat je zoekt voor een feestje. Een lekker glas wijn of biertje en een dansje. En dan dus de Privé karaoke. Waar jij met je vrienden 1,5 tot 3 uur lang een feestje kunt bouwen, ongestoord en met onbeperkt drankjes (bier/wijn/frisdranken).

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01