tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Vrijgezellenfeest vrouwen

Vrijgezellenfeest vrouwen

Filter 231 uitjes
Weergave:

Er zijn 231 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
10 tot 24 personen
Korte omschrijving

Van je vrijgezellenfeest een echt feest maken? Dat doe je met deze fleurige workshop! De haarcorsage maak je op een speciale haarkam, deze is ongeveer 12 cm lang. De (droog)materialen plak je met speciale lijm op je haarkam. Je kunt kiezen uit verse bloemen of droogbloemen. Jullie worden begeleid en geholpen door een docent bloemschikken.

Tonen
€ 10,- tot € 20,- per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Voor een actieve, gezellige vrijgezellenfeest-activiteit met de dames reizen jullie af naar een van de mooie Noordzeestranden om een paar uur uitdagende strandspellen te spelen in de frisse buitenlucht.

Tonen
Vanaf € 35,50 per persoon
10 tot 200 personen
Korte omschrijving

Voor een tikje uitdagende, misschien even ongemakkelijke, maar vooral hilarische en leuke creatieve activiteit tijdens jullie vrijgezellenfeest, kunnen jullie een naaktmodel gaan schilderen.

Tonen
€ 10,- tot € 20,25 per persoon
8 tot 120 personen
Korte omschrijving

Willen jullie gieren van het lachen tijdens jullie vrijgezellenfeest? Onze knappe Robin Hood leert jullie pijl-en-boog schieten. Jullie gaan al snel het veld in en openen het vuur tegen elkaar. Jullie spelen verschillende rondes en in de laatste ronde krijgen jullie een wel heel grappige verrassing... Jullie mogen namelijk op levend aas schieten!

Tonen
Vanaf € 20,- per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Een spannend vrijgezellenfeestje, daar hoort natuurlijk een workshop verleiden tijdens een striptease en/of chairdance bij. Dat lijkt misschien makkelijker dan het is, want wat je aan hebt en hoe je kijkt is net zo belangrijk als de bewegingen.

Tonen
€ 35,- tot € 40,- per persoon
4 tot 15 personen
Korte omschrijving

Kom nu naar Rotterdam en geef je lichaam een boost met cryotherapie! Een aantal minuten stap je een zogenaamde cryosauna in. Die is -140 graden. Het klinkt misschien gek, maar door een ijskoude cabine in te stappen gaat je lichaam hard werken en geniet je van vele gezondheidsvoordelen.

Tonen
Vanaf € 40,- per persoon
4 tot 8 personen
Korte omschrijving

In het sfeervolle atelier leer je tijdens deze creatieve workshop een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel natekenen. Best spannend, maar ook heel leerzaam en vooral gezellig om te doen!

Tonen
€ 25,- tot € 30,- per persoon
Vanaf 8 personen
Korte omschrijving

Maak je slippers nu helemaal leuk en origineel door ze prachtig te versieren. Voor een superleuk, creatief en gezellig vrijgezellen-uitje kun je slippers gaan pimpen. Neem de aanstaande bruid mee naar het strand en geniet van een heerlijk dagje zon, strand en zee. En dat is natuurlijk niet compleet zonder de juiste outfit.

Tonen
Vanaf € 45,- per persoon
6 tot 8 personen
Korte omschrijving

Op de grote dag willen jij en je vriendinnen er uiteraard perfect uitzien! Hoe leuk is het dan om voor het vrijgezellenfeestje deze make-up workshop te doen en er samen tijdens een heerlijke verwenmiddag of avond te leren hoe de bruid alle aandacht zal trekken en jullie die dag allemaal zullen stralen!

Tonen
Vanaf € 49,- per persoon
5 tot 20 personen
Korte omschrijving

Wat is er nou leuker dan een vrijgezel verrassen met een geheel afgehuurd wellnesscentrum? Dit arrangement is een gegarandeerd succes!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01