tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Workshops

Workshops

Filter 130 uitjes
Weergave:

Er zijn 130 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 60,- per persoon
6 tot 10 personen
Korte omschrijving

Ben je op zoek naar een ontzettend gezellig én leerzaam uitje voor een vrijgezellenfeest? Ontdek dan de Make-up Masterclass! Tijdens deze masterclass leren jullie in een gezellige setting alle basistechnieken voor het aanbrengen van make-up. Jullie krijgen persoonlijke adviezen van onze professionele make-up artist. Leer precies welke kleuren, producten en tools goed bij jouw gezicht passen!

Tonen
Vanaf € 27,50 per persoon
Vanaf 6 personen
Korte omschrijving

Ga jij naar het strand? Kom dan van te voren jouw slippers of flipflops pimpen!

Tonen
Vanaf € 34,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Korte omschrijving

Deze interactieve pokerworkshop is heel leuk om te doen tijdens een gevarieerd vrijgezellenfeest. Leer de basistechnieken en speel dit fascinerende spel met elkaar.

Tonen
€ 24,20 tot € 30,25 per persoon
8 tot 30 personen
Korte omschrijving

Wat is er nou leuker dan met je vriendinnen een Beyonce High Heels workshop te volgen!? Het is vrouwelijk, uitdagend en met heel veel sexyness. Neem dus je High Heels mee, een sexy oufit en leer de moves van Beyonce, de queen of Femininity!

Tonen
Vanaf € 50,- per persoon
Vanaf 8 personen
Korte omschrijving

Waar droomt de vrijgezel over? Om eens een echte brandweerman te zijn? Al is het maar voor één dag? Nou, dat kan! BrandweerSurvival geeft je de mogelijkheid om een echte brand te blussen, samen met al je vrienden. Brandweerpak aan, helm op … en op naar de fik! Maar je doet meer... Wat dacht je van voetballen met brandslangen? met een theedoek een keukenbrand blussen?

Tonen
Vanaf € 51,50 per groep
Vanaf 4 personen
Korte omschrijving

Super leuk idee om samen met je vriendinnen een heerlijke middag of avond te hebben met een highwine en dat gewoon thuis!

Tonen
Vanaf € 57,- per persoon
6 tot 100 personen
Korte omschrijving

De perfecte combinatie voor jullie vrijgezellenfeest: lasergamen, bier en burgers! En niet zomaar lasergamen, maar in de mergelgrotten van Valkenburg. De ideale locatie om een spannende strijd aan te gaan.

Tonen
€ 25,- tot € 35,- per persoon
Vanaf 6 personen
Korte omschrijving

Maak je eigen piemeltaart! Lekker, leuk en kinky. Mocht dit voor jullie te kinky zijn, is er een mogelijkheid om boltaartjes, hartige hapjes, mini bruids-taartjes of een grote bruidstaart te maken.

Tonen
€ 35,95 tot € 39,95 per persoon
8 tot 20 personen
Korte omschrijving

Voor een laatste ongegeneerde blik op mannelijk (of vrouwelijk) naakt ga je met een vrijgezellenfeest voor vrouwen natuurlijk een workshop naaktboetseren of naaktschilderen! Er staat een naakt model voor jullie klaar en met de workshop naaktboetseren mogen jullie met klei een mooi beeld maken van deze man.

Graffiti vrijgezellenfeestje Amsterdam en Utrecht Tonen
Vanaf € 15,- per persoon
4 tot 50 personen
Korte omschrijving

Zelf graffiti leren spuiten is pas echt een origineel vrijgezellenuitje. Grote artiesten maken de mooiste ontwerpen en sommigen kliederen er maar wat op los. In deze workshop leren jullie van een professionele graffiti artiest! We beginnen met een inleidende presentatie waarbij je vragen kan stellen.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01