tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Workshops

Workshops

Filter 130 uitjes
Weergave:

Er zijn 130 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 46,- per persoon
6 tot 12 personen
Korte omschrijving

Samen maken jullie één grote glasschaal of paneel van 45 x45 cm. Iedere deelnemer krijgt een glasplaatje van 15 x 15 cm.

Tonen
€ 24,20 tot € 30,25 per persoon
8 tot 30 personen
Korte omschrijving

Wat is er nou leuker dan met je vriendinnen een Beyonce High Heels workshop te volgen!? Het is vrouwelijk, uitdagend en met heel veel sexyness. Neem dus je High Heels mee, een sexy oufit en leer de moves van Beyonce, de queen of Femininity!

Tonen
Vanaf € 51,50 per groep
Vanaf 4 personen
Korte omschrijving

Super leuk idee om samen met je vriendinnen een heerlijke middag of avond te hebben met een highwine en dat gewoon thuis!

Tonen
Vanaf € 13,- per persoon
Vanaf 4 personen
Korte omschrijving

Niet te serieus doen over paaldansen en lekker veel lachen? Dan is de crazy pole workshop voor jullie de beste keuze! Misschien zelfs wel in kostuum? Zet de vrijgezel in de spotlights met een zelf meegenomen pikant, of beetje vreemd, kostuum. Of trek allemaal iets speels aan. Kortom: sta gezellig samen voor paal.

Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
10 tot 24 personen
Korte omschrijving

Een krans verwijst naar oneindigheid, net als een ring, begin en einde dat steeds weer in elkaar overvloeit. Dat brengt liefde, geluk en gezondheid. Ideaal voor je vrijgezellenfeest met je vriendinnen en/of familie!

Tonen
Vanaf € 34,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Korte omschrijving

Deze interactieve pokerworkshop is heel leuk om te doen tijdens een gevarieerd vrijgezellenfeest. Leer de basistechnieken en speel dit fascinerende spel met elkaar.

Tonen
Vanaf € 70,- per persoon
10 tot 250 personen
Korte omschrijving

Ga de strijd aan in een ware Kookbattle. We verdelen de groep in 2 teams. Nadat jullie de messen hebben geslepen, krijgt elk team gelijke ingrediënten en een eigen chef die het proces zal begeleiden.

Tonen
Vanaf € 34,- per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

In Den Bosch kun je bij Lifestyle-en-doe-winkel Werk aan de winkel terecht voor een leuke creatieve workshop tijdens het vrijgezellenuitje.

Tonen
Vanaf € 42,- per persoon
4 tot 25 personen
Korte omschrijving

Wat is er tijdens een vrijgezellenfeest leuker dan samen kokkerellen? Tijdens de workshop Marokkaans koken leren jullie op een interactieve en gezellige manier alles over de Marokkaanse keuken en bereiden jullie zeven tot tien kleine gerechtjes die natuurlijk ook geproefd moeten worden.

Tonen
Vanaf € 15,75 per persoon
10 tot 25 personen
Korte omschrijving

Probeer het je even voor te stellen: je wordt ’s ochtends wakker, maakt koffie voor jezelf en neemt een hap uit een cracker met… zelfgemaakte kaas! Klinkt goed toch? Als je wil weten hoe het is om op ambachtelijke wijze de lekkerste kaas te maken, moet je langskomen op de kaasboerderij in Kamerik.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01