tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Workshops

Workshops

Filter 130 uitjes
Weergave:

Er zijn 130 uitjes gevonden

Tonen
€ 17,- tot € 29,50 per persoon
8 tot 120 personen
Korte omschrijving

Piemels, cocktails en een hilarische middag met de meiden is HET perfecte recept voor een tof vrijgezellenfeest! Jullie vrijgezel wordt geblinddoekt door jullie persoonlijke Christian Grey. Ze krijgt iets in haar handen, kan ze raden wat het is? Eenmaal uitgelachen starten jullie met het maken van een Porn star martini. Shotje eerst, cocktail en dan iets met prosecco... of was het nou andersom?

Tonen
Vanaf € 65,- per persoon
10 tot 250 personen
Korte omschrijving

Proef de smaken uit India, Marokko, Australië en nog 7 andere verschillende landen. Samen maken we heerlijke mondiale gerechten met voor elk wat wils.

Tonen
Vanaf € 42,- per persoon
4 tot 25 personen
Korte omschrijving

Wat is er tijdens een vrijgezellenfeest leuker dan samen kokkerellen? Tijdens de workshop Marokkaans koken leren jullie op een interactieve en gezellige manier alles over de Marokkaanse keuken en bereiden jullie zeven tot tien kleine gerechtjes die natuurlijk ook geproefd moeten worden.

Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
Vanaf 8 personen
Korte omschrijving

Heren! De vurige Cocktail Workshop is speciaal gemaakt voor de smaak van de man! Jullie gaan aan de slag met het maken van cocktails die wij mannen goed kunnen hebben. De Whiskey sour en de Godfather zijn hier een voorbeeld van.

Tonen
Vanaf € 37,50 per persoon
Vanaf 4 personen
Korte omschrijving

Het vrijgezellenfeest voor als je opzoek bent naar iets vrolijks en iets creatiefs.

Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
8 tot 24 personen
Korte omschrijving

Een gezellig en persoonlijk creatief uitje met je vriendinnen en/of familie.
Ontwerp je eigen persoonlijke vrijgezellen mandala. Mandala’s ontwerpen maak je volgens een bepaalde volgorde, waarbij de symbolen van het leven de zon, aarde, maan, familie en vrienden belangrijk zijn. Het staat symbool voor innerlijke processen en het midden van de mandala voor oerkracht. Uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeest!

Tonen
Vanaf € 49,95 per persoon
6 tot 34 personen
Korte omschrijving

Bezorg de bride-to-be een dag om nooit te vergeten! In deze make-up workshop leren onze professionele visagisten je om een perfecte party look aan te brengen. Zo leer je bijvoorbeeld een smokey eye te creëren en het accentueren van de lippen. Na deze workshop zien jullie er prachtig uit en zijn jullie klaar om direct het bruisende uitgaansleven van Rotterdam in te duiken!

Tonen
Vanaf € 45,- per persoon
6 tot 8 personen
Korte omschrijving

Op de grote dag willen jij en je vriendinnen er uiteraard perfect uitzien! Hoe leuk is het dan om voor het vrijgezellenfeestje deze make-up workshop te doen en er samen tijdens een heerlijke verwenmiddag of avond te leren hoe de bruid alle aandacht zal trekken en jullie die dag allemaal zullen stralen!

Tonen
€ 24,20 tot € 30,25 per persoon
8 tot 25 personen
Korte omschrijving

Ontdek je vrouwelijkheid en leer de kunst van het teasen met een workshop Burlesque. Een sexy workshop waarin je jezelf en je vriendinnen goed leert kennen met een dosis theater, attributen zoals boa's, veren, waaiers, hoedjes en een flink dosis humor en plezier.

Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Helemaal van nu, origineel en duurzaam. We hebben het over je eigen, unieke canvastas, met een door jou zelf ontworpen en geschilderd design. Deze tas maak je natuurlijk tijdens jullie vrijgezellenuitje in Den Bosch bij Lifestyle-en-doe-winkel Werk aan de winkel.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01