tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Vrijgezellenfeest mannen

Vrijgezellenfeest mannen

Filter 163 uitjes
Weergave:

Er zijn 163 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
8 tot 24 personen
Korte omschrijving

De bierboot is ideaal voor een vrijgezellenfeest, maar is ook leuk met de voetbalclub of met een paar vrienden. Uw eigen privécruise met koud bier en een gastvrije schipper. Noten, kaasblokjes en worstjes op de tafels. Dit wordt gegarandeerd een geweldige dag! Met je eigen muziek op de bluetooth speaker beleef je de hotspots van onze koninklijke stad!

Tonen
Vanaf € 70,85 per persoon
Vanaf 15 personen
Korte omschrijving

Bij Watergoed ontdek jij allerlei speciale voertuigen! RIB's, quads en amfibievoertuigen, wij hebben het allemaal!

Tonen
€ 12,50 tot € 22,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Korte omschrijving

Discgolf te Scheveningen!! Een top activiteit tijdens een vrijgezellenfeest. Wil je een rustige workshop tijdens je vrijgezellenfeest? Misschien om mee te beginnen om op een leuke manier met iedereen kennis te maken of juist de day after, lekker uitbrakken tijdens een leuke en stiekem toch competitieve wandeling? Zoek niet verder!

Tonen
Vanaf € 16,- per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Kruip in de huid van een brouwer

Weet je hoe verse hop ruikt? En ken je de smaken van gebrande mout? Dat en nog veel meer beleef je tijdens de Bavaria Brouwerijtour. We nemen je mee van 1719 tot nu, van de geboorte van de Bavaria brouwerij tot aan de nieuwste innovaties. Tussen de brouwketels vertellen we je over het verschil tussen bier en pils en word je even lid van de familie Swinkels. Ga terug in de tijd, maak kennis met het bijzondere familieverhaal dat schuilgaat achter het Bavaria bier en ervaar de passie en het plezier waarmee we al bijna 300 jaar ons bier brouwen.

Tonen
Vanaf € 29,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Korte omschrijving

Rabbit Hunt! Perfecte vrijgezellen feest klassieker met paintball in de achtertuin van Amsterdam.

Tonen
Vanaf € 8,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Wil jij een spetterend vrijgezellenfeest organiseren voor de bruidegom in spe? Origineel, verrassend en onvergetelijk? Dan is het sportieve maar bovenal ook betaalbare boerenvoetgolf, op nog geen 5 kilometer van het bruisende uitgaansleven van Eindhoven, uitermate geschikt.

Tonen
Vanaf € 27,50 per persoon
7 tot 24 personen
Korte omschrijving

De Black Box is een escape room ideaal voor een vrijgezellenfeest voor groepen tussen de 7 en 24 personen. Het ene moment los je een puzzel op met twee of drie personen en het volgende moment zijn alle spelers nodig om een code te kunnen kraken. Want in deze escape room draait alles om samenwerking. Alleen een team dat perfect samenwerkt, kan de Black Box tot een goed einde brengen. Blijft jullie team overeind in deze ultieme test?

Tonen
Vanaf € 50,- per boot
2 tot 140 personen
Korte omschrijving

Houd het roer in eigen hand, houd het simpel en maak het supergezellig. Hiervoor heb je niet meer nodig dan een of meer bootjes, de Amsterdamse grachten en die waanzinnige groep vrienden van jouw vrijgezellenfeest.

Tonen
Vanaf € 15,- per persoon
Vanaf 6 personen
Korte omschrijving

Voordat de bubbels van de champagne bruisen op de bruiloft, is deze bubbelbal activiteit een superleuk onderdeel van een actieve vrijgezellendag. Trek de bubbels aan en jaag achter de bal aan, terwijl je per ongeluk of expres botst en buitelt over de andere spelers.

Tonen
Vanaf € 10,- per persoon
8 tot 50 personen
Korte omschrijving

Voor een paar uur ouderwets vermaak kom je naar de boerderij om een aantal leuke spelen te doen, die samen de boerenspelen vormen.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01