tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Creatieve workshops

Creatieve workshops

Vrouwen die zich graag creatief willen uiten kunnen gebruik maken van creatieve workshops in allerlei soorten en maten. Het aanbod is enorm en vrijwel iedere stad biedt meerdere workshops tegelijk aan. Heel veel vrouwen beschikken over de nodige creativiteit en om dit als uitje in te passen voor een vrijgezellenfeestje wordt daar dan ook gretig gebruik van gemaakt.

Filter 53 workshops
Weergave:

Er zijn 53 workshops gevonden

Tonen
Vanaf € 37,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Breukelen (UT)
Korte omschrijving

Deze workshop is een klassieker te noemen: deze tassen zijn tijdloos! En hoe tof om te pimpen naar je eigen stijl. Bij ons ga je na gedegen uitleg aan de slag met de mooiste materialen, zodat jij een tas maakt waar jij nog lang van zult genieten!

Tonen
Vanaf € 17,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Kamerik
Korte omschrijving

Ben je lekker creatief en heb je zin in een bijzondere workshop met de familie of met de vriendengroep? Kijk dan snel wat we te bieden hebben! Op de boerderij zit je heerlijk tussen het groen, en de frisse lucht en de vrije omgeving zorgen ook nog eens voor een stoot inspiratie.

Tonen
Vanaf € 39,50 per persoon
Vanaf 6 personen
Leiden
Korte omschrijving

Wilt u weer eens een nieuwe workshop proberen? Denk dan eens aan schilderen op steigerhout.

Tonen
Vanaf € 44,95 per persoon
8 tot 50 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Dit is een symbolische workshop om te doen in het teken van een vrijgezellenuitje. Een ring maken als symbool van verbinding, met elkaar en de verbinding die de bruid in jullie midden aangaat. Jullie gaan allemaal zelf een zilveren ring maken.

Tonen
€ 32,50 per persoon
Vanaf 4 personen
Hoogeveen
Korte omschrijving

Opzoek naar een creatieve en ontspannende bezigheid voor een vrijgezellenfeest, dan is de workshop macramé plantenhanger maken zeer geschikt.

Tonen
€ 30,- per persoon
10 tot 24 personen
Oirschot
Korte omschrijving

Handletteren is momenteel hip en tevens ontzettend fijn om te doen. Er is verschil tussen beide; handletteren daar teken en ontwerp je de letters, bij kalligraferen is het sierlijk schrijven. Je kunt een combinatie van beide doen.

Tonen
€ 27,50 tot € 42,50 per persoon
Vanaf 4 personen
Hazerswoude Dorp, Provincie Zuid-Holland
Korte omschrijving

Bij ons is het mogelijk om een H'artStippeLeuk vrijgezellenfeestje te vieren! Bij deze workshop kan je bijvoorbeeld een superleuke petitfour / gebakjes set voor de aanstaande bruid met elkaar stippen.

Tonen
Vanaf € 39,- per persoon
2 tot 20 personen
Den Bosch
Korte omschrijving

Zin in een stout en lekker uitje? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Alle uitjes beginnen wij met een Te Gekke Wandeling door de stad Den Bosch waarbij we over de top over de stad vertellen. Dit wordt gedaan onder leiding van de enige echte Tante Annie en/of haar lieve Guapa’s. Eenmaal bij de ruimte aangekomen gaat het kliederen en kladden met Choco beginnen.

Tonen
€ 35,95 tot € 39,95 per persoon
8 tot 20 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

Voor een laatste ongegeneerde blik op mannelijk (of vrouwelijk) naakt ga je met een vrijgezellenfeest voor vrouwen natuurlijk een workshop naaktboetseren of naaktschilderen! Er staat een naakt model voor jullie klaar en met de workshop naaktboetseren mogen jullie met klei een mooi beeld maken van deze man.

Tonen
Vanaf € 20,- per persoon
Vanaf 6 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

In de Workshop Cartoontekenen speelt humor een belangrijke rol. De workshop is ook afgestemd op vrijgezellenfeesten.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01