tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Erotische workshops

Erotische workshops

Dames die een extra spannend en tikkeltje ondeugend tintje aan hun vrijgezellenfeestje voor vrouwen willen geven kunnen hun toevlucht zoeken tot erotische workshops. Niet echt serieus bedoeld natuurlijk, maar met een knipoog, waarbij het vooral de bedoeling is dat je er met elkaar de nodige lol aan beleeft. De erotische workshop is erg in trek om toe te voegen aan een leuke vrijgezellendag. Erotiek hoort bij een goed huwelijk, dus waarom ook niet voor een origineel vrijgezellenfeest.

Filter 21 workshops
Weergave:

Er zijn 21 workshops gevonden

Tonen
Vanaf € 32,50 per persoon
Vanaf 2 personen
Korte omschrijving

Wat is er leuker dan bonbons maken tijdens je vrijgezellenfeest? Niet zomaar bonbons, maar stoute BonBonnetjes! Denk aan blote vrouwen en/of piemeltjes. Ook is het mogelijk te kiezen voor een Choco Piemel, die wij dan voor je klaarzetten en die natuurlijk mooi versierd weer mee naar huis gaat.

Tonen
Vanaf € 27,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Korte omschrijving

Leer met een humoristische knipoog alle geheimen van een goede handjob. Met deze homeparty komt een vrouwelijke consulent op jullie locatie of thuis langs.

Tonen
€ 24,20 tot € 30,25 per persoon
8 tot 25 personen
Korte omschrijving

Ontdek je vrouwelijkheid en leer de kunst van het teasen met een workshop Burlesque. Een sexy workshop waarin je jezelf en je vriendinnen goed leert kennen met een dosis theater, attributen zoals boa's, veren, waaiers, hoedjes en een flink dosis humor en plezier.

Tonen
Vanaf € 37,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Korte omschrijving

Een lekker, gezellig, sexy en origineel vrijgezellenfeestje met een groep vriendinnen? Ga niet zomaar bonbons maken, maar bonbons met een erotisch tintje! Tijdens deze workshop gaan jullie aan de slag met heerlijke gesmolten chocolade en spannende vullingen. Onze professionele begeleiding helpt jullie met het creëren van de lekkerste bonbons.

Tonen
Vanaf € 29,50 per persoon
Vanaf 4 personen
Korte omschrijving

Vrijgezellenparty? Of gewoon even gek doen met vriendinnen? Boek dan nu de workshop Lullen pimpen!

Tonen
Vanaf € 36,50 per persoon
Vanaf 6 personen
Korte omschrijving

Ben u een echte Chocaholic? Dan is deze workshop echt iets voor jou.

Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
8 tot 20 personen
Korte omschrijving

Zet al je schaamte opzij en neem de vrijgezel mee naar deze spannende workshop. Het is niet alleen een workshop waarbij veel gelachen zal worden, het is ook zeer zeker leerzaam!

Tonen
Vanaf € 20,- per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Een spannend vrijgezellenfeestje, daar hoort natuurlijk een workshop verleiden tijdens een striptease en/of chairdance bij. Dat lijkt misschien makkelijker dan het is, want wat je aan hebt en hoe je kijkt is net zo belangrijk als de bewegingen.

Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
Vanaf 6 personen
Korte omschrijving

Zoek je een hilarische activiteit voor een vrijgezellenparty? In ons atelier leer je hoe je cupcakes kunt decoreren op een "stoute" manier.

Tonen
€ 10,- tot € 20,- per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Voor een hilarische vrijgezellenfeest-activiteit met de meiden gaan jullie piemels pimpen met uitzicht op zee. Misschien in het begin een beetje ongemakkelijk, maar daarna o zo leuk: lekker aan het versieren!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01