tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

Flyboarden - Wij komen naar jullie toe!

Omschrijving

Jullie hebben het vast eens gezien: flyboarden. Iemand staat op een board in het water en wordt door middel van een krachtige waterstraal omhoog gedrukt. Vervolgens maakt hij of zij allerlei bewegingen en zelfs salto’s om daarna als een dolfijn het water in te duiken. 

Flyboarden is nieuw en spannend. Wij gebruiken hiervoor een vast systeem in Koudum (Friesland). Wij hebben ook een mobiel systeem, met een jetski, als de groep groot genoeg is dan kunnen we ook op locatie komen. Hiervoor geldt een minimale inhuur van 3 uren en transportkosten van € 225,00 voor maximaal midden NL..

Het geeft een enorme kick om boven het wateroppervlak te bewegen. En iedereen kan het leren! Flyboarden is daarom een uitdagende en originele activiteit om te doen tijdens een vrijgezellenfeest. Per uur kunnen maximaal 5 deelnemers flyboarden. Wanneer jullie met een grote groep zijn is het ook mogelijk om met meerdere flyboards tegelijk aan de slag te gaan.

Neem voor meer informatie contact op via onderstaand contactformulier.

Details van het uitje

Vanaf € 49,50 per persoon
Vanaf 2 personen
Ongeveer 0.5 uur
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01