tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather info home pictures2 whatsapp

Outdoor Escaperoom – En de tijd tikt langzaam weg

Omschrijving

Terwijl de tijd langzaam wegtikt strijd je tegen de andere teams om de titel: redder van Den Haag! Welk team lukt het als eerste om de bom van de terrorist ongedaan te maken?! En red zo het politieke hartje van het land? Los de puzzels en raadsels zo snel mogelijk op want anders… BOEM!

Nadat jullie op locatie zijn aangekomen volgt er een mysterieuze introductie.. Ben jij bang voor maskers en enge stemmen? Met een tablet op zak bereiden jullie de rest van het team voor op de missie want er is namelijk een terrorist die een aanslag heeft voorbereid op ons stadje achter de duinen! Ohjee! Aan jullie de taak om deze aanslag te verijdelen en zo de Hagenezen te redden van deze catastrofe.. Gedurende de GPS route moeten jullie met behulp van hints, foto’s en videos op zoek naar een manier om de terrorist te stoppen. Via de digitale kaart kan je ook de handlangers op de route zien lopen.

Kan jij de zenuwen in bedwang houden als jullie elkaar kruisen? Wie van jullie heeft er geen last van knikkende knietjes en rent er vandoor met de hoofdprijs?

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 22,50 tot € 35,- per persoon (incl. BTW)
Prijs is op basis van aantal personen
Vanaf 8 personen
Ongeveer 2,5 uur
Buiten
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01