tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Quiz, puzzel en spel

Quiz, puzzel en spel

Filter 63 uitjes
Weergave:

Er zijn 63 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 47,- per persoon
Vanaf 12 personen
Korte omschrijving

Wielen, creativiteit, gezelligheid, actie en een vrouwelijke touch komen allemaal samen in deze leuke activiteit voor een geslaagd vrijgezellenfeest. Neem de bruid in jullie midden mee in jullie zelfgebouwde zeepkisten.

Tonen
Vanaf € 20,- per persoon
2 tot 30 personen
Korte omschrijving

Speel met vrienden of familie één van onze 6 escape rooms midden in Maastricht.

Tonen
€ 18,- tot € 27,- per persoon
3 tot 18 personen
Korte omschrijving

Waag je met je vrijgezellenfeest in deze Breakout Escape Room en ga de strijd aan met een tandarts of een omaatje. Kunnen jullie de spanning aan en lukt het om in een uur tijd te ontsnappen aan één van deze engerds?

Tonen
Vanaf € 20,- per persoon
6 tot 36 personen
Korte omschrijving

Stap in de wereld van de populaire Netflix serie: La Casa de Papel! Weten jullie al samenwerkend de Koninklijke Spaanse Munt te beroven? Speel deze spannende escape game met 6 t/m wel 36 personen tegelijk en strijd tegen elkaar om als eerste tussen miljoenen euro's te zwemmen!

Tonen
Vanaf € 55,- per persoon
Vanaf 6 personen
Korte omschrijving

Verwen de bruid met deze topactiviteit tijdens haar vrijgezellendag. Een volledig verzorgde middag of avond in de drie great escaperooms in Zwolle. Je kunt kiezen uit deelname aan een waanzinnig psychologisch experiment, een onderzoek in een mysterieuze mailroom of een lockdown in een gevaarlijke gevangenis. Speel verdeeld in een of meerdere groepen, afhankelijk van het aantal deelnemers en vind de sleutel.

Tonen
Vanaf € 15,- per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Wij bieden een leuk, spannend en uitdagend programma aan. Een combinatie van uithoudingsvermogen, ontberingen en eetproeven maken ons Robinson uitje tot een echte uitdaging!

Tonen
€ 19,50 tot € 37,50 per persoon
2 tot 48 personen
Korte omschrijving

Op zoek naar een vrijgezellenfeest waar jullie nog lang over na zullen praten? Kom dan een van onze escape rooms spelen! Een uur lang worden jullie opgesloten en het is aan jullie om te ontsnappen.

Tonen
Vanaf € 4,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Molka…het zal je misschien niet heel bekend voorkomen, maar na een middagje boerenmolka op de boerderij in Warten wil je nooit meer anders. Kom dus snel met de vrijgezel naar Friesland.

Tonen
€ 20,- tot € 25,- per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Jullie vrijgezellenfeest wordt natuurlijk fantastisch. En zeker met deze VR mini escaperoom waarbij jullie in de huid kruipen van de geldrovers uit La casa de papel. Laat je insluiten in de bank en ontsnap op tijd met het geld.

Tonen
Vanaf € 20,- per persoon
4 tot 25 personen
Korte omschrijving

Dompel je samen met de bruid in jullie midden onder in een wereld die de werkelijkheid overstijgt en speel de meest wonderlijke en waanzinnige virtual reality games.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01