tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Quiz, puzzel en spel

Quiz, puzzel en spel

Filter 63 uitjes
Weergave:

Er zijn 63 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 16,- per persoon
2 tot 25 personen
Korte omschrijving

Bij Prison Island in Middelburg vorm je met de beste vriendinnen van de bruid een team en ga je de gevangenis in met 20 cellen en even zoveel spellen.

Tonen
Vanaf € 18,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Wie denkt dat VR alleen voor testosteron bommen is heeft het mis. Geniet van leuke belevingen, zoals een ontmoeting met een levende dinosaurus, alien of walvis. Speel met het robot hondje en lekker gillen in één van de vier VR achtbanen en de slingershot. Voor de echte durfal kan er natuurlijk ook gevochten worden met zombies, maar pas op: wel op eigen risico!

Tonen
Vanaf € 20,- per persoon
6 tot 36 personen
Korte omschrijving

Weet jij, net zoals in de populaire Netflix serie, het Spaanse Muntgebouw te beroven? Speel samen met je vrienden, vriendinnen of collega's ons nieuwste avontuur! Wie weet als eerste miljoenen euro's uit het Muntgebouw te slepen én uit handen van de politie te blijven?!

Tonen
Vanaf € 10,- per persoon
8 tot 50 personen
Korte omschrijving

Voor een paar uur ouderwets vermaak kom je naar de boerderij om een aantal leuke spelen te doen, die samen de boerenspelen vormen.

Tonen
Vanaf € 50,- per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Stapt er iemand binnenkort in het huwelijksbootje? Dan moet dat natuurlijk goed gevierd worden. Met het Ladies Special arrangement beleven jullie een leuk en actief vrijgezellenfeest.

Tonen
Vanaf € 39,50 per persoon
10 tot 500 personen
Korte omschrijving

Ga als vrijgezel op expeditie! Lukt het de vrijgezel alle proeven te winnen, zich staande te houden op de eilandraad en als winnaar weer naar huis te gaan? Dit heerlijke vrijgezellenspel is dé ideale manier om de middag door te brengen.

Tonen
Vanaf € 7,50 per persoon
4 tot 50 personen
Korte omschrijving

Nog op zoek naar een uniek vrijgezellenfeestje? Kom eens boerenklompgolf spelen. Je hebt gegarandeerd een paar hilarische uurtjes.

Tonen
Vanaf € 18,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Schiet op drones, jaag met wel vier personen tegelijk op Zombies, start een virtuele Bar fight, wordt overrompeld door een T Rex, Boks tegen professionals, balanceer op een wolkenkrabber en vlieg als een superheld.

Tonen
Vanaf € 19,95 per persoon
3 tot 12 personen
Korte omschrijving

Verras de aanstaande bruid met een spannende middag in een hele andere wereld! Kom naar Zoetermeer voor een Virtual Reality strijd tegen zombies. Weet de vrijgezel op tijd uit het landhuis te ontsnappen?

Tonen
Vanaf € 55,50 per persoon
Vanaf 6 personen
Korte omschrijving

Ontsnap, borrel en eet. Klinkt dat niet als de perfecte formule voor een uitdagende, actieve en ontspannende activiteit voor een top vrijgezellen dag met jullie gezelschap? Speel een, twee of drie van de great escaperooms in Zwolle waar je kunt kiezen uit deelname aan een waanzinnig psychologisch experiment, een onderzoek in een mysterieuze mailroom of een lockdown in een gevaarlijke gevangenis. Speel verdeeld in drie groepen tegelijk of wissel elkaar af.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01