tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Robinson uitje

Robinson uitje

Filter 5 robinson uitjes
Weergave:

Er zijn 5 robinson uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 15,- per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Wie is snel en behendig? Wie heeft een olifantengeheugen en wie heeft ruimtelijk inzicht? Samenwerking, concentratie, communicatie en uithoudingsvermogen zijn essentieel voor het behalen van de winst.

Tonen
Vanaf € 39,50 per persoon
10 tot 500 personen
Korte omschrijving

Ga als vrijgezel op expeditie! Lukt het de vrijgezel alle proeven te winnen, zich staande te houden op de eilandraad en als winnaar weer naar huis te gaan? Dit heerlijke vrijgezellenspel is dé ideale manier om de middag door te brengen.

Tonen
Vanaf € 19,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Korte omschrijving

Neem de aanstaande bruid mee voor een activiteit vol uitdaging en avontuur. Jullie gaan net als in het bekende televisieprogramma allerlei proeven doen. Wie is de sterkste vrouw van de groep en weet de meeste punten te verzamelen?

Tonen
Vanaf € 15,- per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Wij bieden een leuk, spannend en uitdagend programma aan. Een combinatie van uithoudingsvermogen, ontberingen en eetproeven maken ons Robinson uitje tot een echte uitdaging!

Tonen
Vanaf € 32,- per persoon
Vanaf 15 personen
Korte omschrijving

Dit is een vrijgezellenfeest dat niet snel vergeten zal worden… Welk kamp levert de beste prestaties tijdens de proeven? Kracht, uithoudingsvermogen en inzicht worden getest. Weet de bruid zich staande te houden en komt ze nog wel heel aan op de bruiloft?

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01