tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Water activiteiten

Water activiteiten

Filter 18 uitjes
Weergave:

Er zijn 18 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 125,- per persoon
Vanaf 15 personen
Korte omschrijving

Gaat een van uw beste vrienden trouwen? Dan is een onvergetelijk vrijgezellenfeest wel op z’n plaats. Wat is nu een leuk alternatief voor die standaard mannenavonden in de kroeg? Ga een dag of zelfs een heel weekend zeilen op een stoer zeilschip! Een rijk gevulde barbecue midden op het IJsselmeer, een gezellige whisky-proeverij of een originele high beer op het water. Wat u ook zeker niet mag vergeten: de bruidegom to be ook even goed in de maling nemen!

Tonen
Vanaf € 79,50 per persoon
Vanaf 2 personen
Korte omschrijving

Nog één keer genieten met alle mannen onder elkaar tijdens een vrijgezellenfeest in Amsterdamse sfeer? Stap dan aan boord van de MS De Jordaan en beleef een geweldige avond met de aanstaande bruidegom. Aan boord van deze Amsterdamse feestboot, waan je je in een typisch Jordanese huiskamer met een echt Amsterdams café.

Tonen
Vanaf € 50,- per boot
2 tot 140 personen
Korte omschrijving

Als jullie een vrijgezellenfeest organiseren in Amsterdam, is een vaartochtje een prima idee. En maak het dan vooral niet te ingewikkeld. Huur een boot, start de motor, vaar de gracht op en bekijk Amsterdam vanaf het water.

Tonen
Vanaf € 34,95 per persoon
2 tot 9 personen
Korte omschrijving

Come ride with us! Altijd al een keer willen leren wakeboarden / waterskiën, dit is het moment! Met ons lesplan en speciaal uitgeruste boot (met boom) helpen wij je om jou eerste meters over het water te maken.

Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
8 tot 24 personen
Korte omschrijving

De bierboot is ideaal voor een vrijgezellenfeest, maar is ook leuk met de voetbalclub of met een paar vrienden. Uw eigen privécruise met koud bier en een gastvrije schipper. Noten, kaasblokjes en worstjes op de tafels. Dit wordt gegarandeerd een geweldige dag! Met je eigen muziek op de bluetooth speaker beleef je de hotspots van onze koninklijke stad!

Tonen
Vanaf € 350,- per groep
Vanaf 2 personen
Korte omschrijving

Stap aan boord van een stijlvolle sloep en beleef een heerlijk samenzijn met je beste vriendinnen om je heen. Dit wordt gegarandeerd een heerlijke, relaxte vaart voor iedereen, inclusief de aanstaande bruid in jullie midden. Laat je varen over de Amsterdamse grachten met een drankje en een hapje binnen handbereik.

Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Met een tocht in deze stoere, strakke sloep vieren jullie de vrijheid en het goede leven. Vergeet even alles wat is geweest en nog gaat komen en geniet van dit moment tijdens een rondvaart door het sfeervolle Den Haag. Op deze unieke sloep is het goed toeven. Zak lekker onderuit op de loungebanken, geniet van een hapje en een drankje en vermaak je met het gezelschap en de omgeving.

Tonen
Vanaf € 62,50 per persoon
2 tot 12 personen
Korte omschrijving

Laat ons jullie en de vrijgezel meenemen op een unieke zeiltocht op de Westeinderplassen, een prachtig stukje natuur midden in de randstad.

Tonen
Vanaf € 50,- per boot
2 tot 140 personen
Korte omschrijving

Houd het roer in eigen hand, houd het simpel en maak het supergezellig. Hiervoor heb je niet meer nodig dan een of meer bootjes, de Amsterdamse grachten en die waanzinnige groep vrienden van jouw vrijgezellenfeest.

Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Dit is een perfect onderdeel van een geslaagde vrijgezellendag: een rondvaart door de Haagse wateren in een luxe comfortabele sloep, loungend genieten van goed gezelschap, lekkere drankjes en een goede sfeer. Op deze stoere, strakke sloep voel je je heel bijzonder.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01