tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search home pictures2 whatsapp
Alle uitjes

Beoordelingen voor alle uitjes

Gemiddeld een 9,3 uit 24 beoordelingen

9,3 Beleving
9,4 Begeleiding
9,3 Prijs/kwaliteit

Workshop verfsmijten - Gooi al je stress er uit

Fantastisch! Erg aan te raden!

Vanaf het begin tot aan het einde steeg de workshop versmijten boven al onze verwachtingen uit!
De communicatie voor de workshop was heel erg goed, Stef reageerde zeer snel en was erg enthousiast om alles uit te leggen. Zelf lukte het ons niet om een ruimte voor de workshop te regelen, waarbij Stef ons uiteindelijk mee heeft geholpen en dit voor ons heeft kunnen regelen.

De workshop zelf was voor 28 man, ondanks het hoge aantal, was alles zeer gestructureerd en heeft iedereen het erg naar zijn zin gehad en werden er veel complimenten gegeven. Bovendien was de workshop heel erg leuk en werd alles heel goed uitgelegd met grapjes tussendoor over de 'verfsmijt techniek'

Al met al zou ik deze workshop aan iedereen aanraden, erg goeie communicatie en vriendelijk team + als bonus natuurlijk de schilderijen en een activiteit met veel creativiteit waarbij iedereen toch z'n eigen 'touch' heeft. Bedankt Stef voor de leuke middag!

Door: Eva

Creatieve graffiti workshop

Super workshop

Super workshop gehad. Alles erg professioneel geregeld, tot in de puntjes goed verzorgd tot op de dag zelf en tijdens de workshop. Wij hebben ons zeer vermaakt. Wij denken terug aan deze graffiti workshop als een super leuke tijd samen en kunnen dit iedereen aanraden!

Door: Sophie

Workshop cartoontekenen

Met 20 personen hebben we genoten van een leuke en gezellige workshop

Leuke workshop waarin je in 2 uur tijd leuke cartoons maakt!

Door: Graciela

Workshop modeltekenen of schilderen met hapjes en drankjes

Top workshop!

Hele leuke workshop naaktmodel schilderen gehad van Natalia met 4 vriendinnen voor een bachelorette party. Alles was goed geregeld: de communicatie vooraf, de begeleiding tijdens de workshop, de hapjes, het model en de sfeer! Zeker een aanrader voor een leuk dagje of avondje uit.

Door: Esmée

Workshop modeltekenen of schilderen met hapjes en drankjes

Super leuke workshop met heel fijne begeleiding

We hebben deze workshop met 18 vrienden gedaan voor een vrijgezellenfeest. Daarbij was de vrijgezel het model en dat was echt heel leuk om te doen. Toch een beetje de vrijgezel voor het blok zetten, maar dan in een vertrouwde setting.
Daarbij was Natalia de perfecte host. Ze voelde goed aan dat we ook vooral een aantal uur lol wilde maken, maar ze kreeg het wel voor elkaar iedereen in volle concentratie aan het werk te krijgen. De opdrachten die je krijgt zijn laagdrempelig en leuk en het eindresultaat mocht er bij een aantal jongen nog best zijn. Daar ging het niet om, maar lol hebben we absoluut gehad!
Absoluut een aanrader!

Door: Kadeem

Workshop erotisch masseren bij jou op locatie

Super geweldig!

Super leuk en ook zeker leerzaam geweest !

Wij hebben een super cursus gehad en hadden dit voor geen goud willen missen!

Door: Joy

Soap opnemen: Nina uit GTST of Cheryl uit Gooische Vrouwen?

Leuk

Leuk om te doen! Aanrader.

Door: Brian

Fotofeestje - vriendinnenuitje of vrijgezellenfeest in Aalsmeer

Hele leuke fotoshoot met vriendinnen gehad. Ontspannen sfeertje. Net of een vriendin van ons foto's nam. Prachtige foto's geworden!

Mocht ik weer een x foto's willen laten maken dan ga ik hier zeker weer heen!

Door: Tanja

Fotofeestje - vriendinnenuitje of vrijgezellenfeest in Aalsmeer

Was heel leuk en super gezellig!

We hebben 2 uur lang zo gelachen! Jacqueline doet het harstikke leuk en heeft hele leuke foto ideeën. En dan het verkleden, hilarisch! We hebben genoten.

Door: Miranda

Workshop modeltekenen of schilderen met hapjes en drankjes

Een leerzame en leuke workshop voor o.a. een vrijgezellenfeest waar we allemaal onwijs van hebben genoten.

Niemand van de groep (7 meiden) had ervaring met modelschilderen. Stap voor stap legde Natalia (de begeleidster van de workshop) de basis uit en daarna konden we steeds een beetje meer. Er hing gelijk een fijne sfeer in de ruimte en we voelden ons op ons gemak. Dit kwam mede door een achtergrondmuziekje, er stonden op een tafel wat koekjes e.d. bij aankomst en we mochten thee of water pakken. In de pauze stonden er op de tafel allemaal borrelhapjes en kregen we zelfgemaakte sangría van Natalia de begeleidster, erg lekker! Natalia is erg spontaan en enthousiast over alles wat zij doet. Dit leverde gezellige gesprekken op. Al met al hebben we een hele gezellige dag gehad met elkaar, de begeleidster en ook het model was erg aardig! Uiteindelijk waren we zo geconcentreerd bezig dat we de tijd helemaal niet meer door hadden. We hebben een hele leuke en ook leerzame middag gehad!

Door: Daisy
Meer beoordelingen

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01