tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Binnen

Binnen

Filter 257 uitjes
Weergave:

Er zijn 257 uitjes gevonden

Tonen
€ 18,- tot € 35,- per persoon
2 tot 8 personen
Korte omschrijving

Boek nu dit uitdagende, onvoorspelbare en spannende spel. Speel tijdens jullie vrijgezellendag 1 van de 2 spannende Live escaperooms in Rotterdam en beleef een spannend uur. Het is zelfs mogelijk om alle 2 de escape rooms te spelen!

Tonen
€ 24,20 tot € 30,25 per persoon
8 tot 30 personen
Korte omschrijving

Egypte is de bakermat van buikdansen, een sierlijke en vrouwelijke dans met diverse stijlen. In de workshop leer je klassieke buikdanstechnieken en de Saidi dans, een Egyptische volksdans met stokken.

Tonen
€ 24,20 tot € 30,25 per persoon
8 tot 30 personen
Korte omschrijving

Drama, plezier, humor, emoties... alles is verwerkt in Bollywood dansen. Het is een Indiase filmdans, bestaande uit westerse en Indiase dansstijlen.

Tonen
Vanaf € 79,50 per persoon
Vanaf 2 personen
Korte omschrijving

Maak er een echt Amsterdams vrijgezellenfeest van met een avondje uit op het IJ op de Amsterdamse feestboot MS De Jordaan. Beleef een onvergetelijke avond met de toekomstige bruid en al haar vriendinnen.

Tonen
Vanaf € 67,50 per persoon
10 tot 50 personen
Korte omschrijving

Een vrijgezellenfeest moet onvergetelijk zijn en vooral spectaculair, want er zal nog lang over nagepraat worden. De druk om een originele activiteit te vinden is des te groter. Nog één keer het ultieme gevoel van vrijheid ervaren? Ga indoor skydiven in onze windtunnel!

Tonen
Vanaf € 37,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Deze workshop is een klassieker te noemen: deze tassen zijn tijdloos! En hoe tof om te pimpen naar je eigen stijl. Bij ons ga je na gedegen uitleg aan de slag met de mooiste materialen, zodat jij een tas maakt waar jij nog lang van zult genieten!

Tonen
Vanaf € 30,- per persoon
6 tot 20 personen
Korte omschrijving

Willen jullie je uitje écht speciaal vieren? Kom dan met je vriendinnen (en vrienden!) naar mijn fotostudio voor een onvergetelijk fotofeest! De fotoshoot is hilarisch en altijd erg gezellig!

Tonen
Vanaf € 37,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Korte omschrijving

Een lekker, gezellig, sexy en origineel vrijgezellenfeestje met een groep vriendinnen? Ga niet zomaar bonbons maken, maar bonbons met een erotisch tintje! Tijdens deze workshop gaan jullie aan de slag met heerlijke gesmolten chocolade en spannende vullingen. Onze professionele begeleiding helpt jullie met het creëren van de lekkerste bonbons.

Tonen
Vanaf € 36,- per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Als je op zoek bent naar een originele, creatieve activiteit voor tijdens jullie vrijgezellenuitje in en om Den Bosch dan moet je zeker matroesjkas’s gaan beschilderen bij Werk aan de winkel in Den Bosch. Iedereen kent de oerversie van de beschilderde Russische grootmoedertjes die telkens tevoorschijn komt uit een grotere versie van zichzelf.

Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
Vanaf 6 personen
Korte omschrijving

Zoek je een hilarische activiteit voor een vrijgezellenparty? In ons atelier leer je hoe je cupcakes kunt decoreren op een "stoute" manier.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01