tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Binnen in de Provincie Noord-Brabant

Binnen in de Provincie Noord-Brabant

Filter 108 uitjes
Weergave:

Er zijn 108 uitjes gevonden

Filters wissen
Provincie Noord-Brabant
Tonen
Vanaf € 42,50 per persoon
Vanaf 4 personen
Korte omschrijving

Vier je vrijgezellenfeest met het Racing Day arrangement. Met het Racing Day arrangement gaan jullie 3 heats karten. Nog een keer alle remmen los voordat er getrouwd gaat worden. Jullie stappen in de karts en dan mogen jullie knallen over de 450 meter lange kartbaan. Wie weet de snelste rondetijden neer te zetten? En wie moet eerst opwarmen en heeft mazzel dat er 3 heats zijn?

Tonen
Vanaf € 34,- per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

In Den Bosch kun je bij Lifestyle-en-doe-winkel Werk aan de winkel terecht voor een leuke creatieve workshop tijdens het vrijgezellenuitje.

Tonen
€ 20,- tot € 25,- per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Jullie vrijgezellenfeest wordt natuurlijk fantastisch. En zeker met deze VR mini escaperoom waarbij jullie in de huid kruipen van de geldrovers uit La casa de papel. Laat je insluiten in de bank en ontsnap op tijd met het geld.

Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
10 tot 24 personen
Korte omschrijving

Van je vrijgezellenfeest een echt feest maken? Dat doe je met deze fleurige workshop! De haarcorsage maak je op een speciale haarkam, deze is ongeveer 12 cm lang. De (droog)materialen plak je met speciale lijm op je haarkam. Je kunt kiezen uit verse bloemen of droogbloemen. Jullie worden begeleid en geholpen door een docent bloemschikken.

Tonen
Vanaf € 20,- per persoon
Vanaf 4 personen
Korte omschrijving

Wil je een uitdagend en actief uitje voor jullie vrijgezellenfeest? Paaldansen is al jaren een succesvolle workshop op elk vrijgezellenfeestje! Maar voor wie paaldansen alleen niet voldoende uitdagend is, bieden wij een workshop Paaldans & Twerk aan. Je mag in deze workshop dus ook nog flink met je billen schudden - we love it and you should too!

Tonen
Vanaf € 28,50 per persoon
Vanaf 12 personen
Korte omschrijving

Escape in the City is een spannend, uitdagend en hilarisch teamspel, in de stad! En dat biedt nog veel meer mogelijkheden dan in een room. Escape is hét ideale spel voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest! Teams van 5 of 6 spelers worden met handboeien aan elkaar geketend. Jullie hebben exact 2 uur om los te komen, van elkaar.

Tonen
Vanaf € 17,50 per persoon
10 tot 200 personen
Korte omschrijving

Wil je dansen zoals in de jaren '30? Dan is dit je kans! Lindy Hop is een energieke en vrolijke dans die ontstaan is in Harlem, NY. Lindy Hop wordt vooral gedanst op authentieke Swing muziek uit die tijd. Denk Great Gatsby, Fred Astair en Flappergirls met hun glitterjurkjes en veren in het haar.

Tonen
Vanaf € 36,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Houd je van bier en wil je nu eindelijk wel eens weten hoe het wordt gemaakt? Dan is deze workshop echt iets voor jullie. Om er even in te komen, beginnen we met een proeverij van 4 verschillende bieren. Na deze introductie in de wereld van het bier, begint het echte werk en gaan jullie zelf aan de slag.

Tonen
Vanaf € 39,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Willen jullie de vrijgezel wel eens in de hoofdrol zien? Maak dan nu jullie eigen film tijdens jullie vrijgezellenfeest! Produceer onder begeleiding van een professionele regisseur jullie eigen zombie-, actie- of horrorfilm.

Tonen
Vanaf € 29,50 per persoon
10 tot 30 personen
Korte omschrijving

Een prijswinnende activiteit: laat de vrijgezel gijzelen door de Italiaanse maffia in zijn eigen woonkamer of een andere locatie naar keuze, die volledige wordt omgebouwd tot een zeer interactieve Escaperoom. 100% succes gegarandeerd!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01