tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Binnen in de Provincie Noord-Brabant

Binnen in de Provincie Noord-Brabant

Filter 108 uitjes
Weergave:

Er zijn 108 uitjes gevonden

Filters wissen
Provincie Noord-Brabant
Tonen
Vanaf € 22,50 per persoon
2 tot 100 personen
Korte omschrijving

Voel je op en top diva, vier het vrouw zijn samen met je vriendinnen en familie met een workshop burleske dansen tijdens een geweldig vrijgezellenfeest. Burleske is de dans van de vrouwelijke verleiding in al haar facetten.

Tonen
Vanaf € 28,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Vrijgezellenfeest vieren? Boek het soccerdeal arrangement. Met het soccerdeal arrangement ontvangen jullie een welkomstdrankje of 1 consumptiemunt per persoon en kunnen jullie plaatsnemen in onze bar. Daarna worden jullie opgehaald voor de eerste activiteit. Jullie gaan footpool spelen, biljarten, maar dan met de voet. Hilariteit gegarandeerd.

Tonen
Vanaf € 30,- per persoon
10 tot 24 personen
Korte omschrijving

Je kiest het thema ‘bruiloft’ of iets anders wat toepasselijk is voor jullie. Jullie gaan zes unieke oesters beschilderen. Wist je dat een oester lustopwekkend is? Dat zou te danken zijn aan bepaalde stoffen zoals fosfor in de oester. We gaan ze niet eten, maar beschilderen, daar is de pret niet minder om!

Tonen
Vanaf € 29,50 per persoon
10 tot 30 personen
Korte omschrijving

Terug naar de zoekresultaten Escaperoom op uw eigen locatie tot 300 personen! Prijs winnende Activiteit: Laat je gijzelen door de Italiaanse maffia in het huis van de vrijgezel of een andere locatie naar keuze die volledige wordt omgebouwd tot een zeer interactieve Escaperoom. 100% succes gegarandeerd!

Tonen
Vanaf € 19,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Korte omschrijving

Wil je de aanstaande bruid verrassen? Speel dan Infrarood Lasergamen! Dit kan in huis, in de tuin, in een park in de buurt of in het bos. Laat de vrijgezel als verrassing naar een locatie toekomen en wij staan daar met onze professionele Lasergame set klaar om de vrijgezel te entertainen. Onze instructeurs weten leuke spelvarianten om het Vrijgezellenfeest onvergetelijk te maken.

Tonen
€ 18,- tot € 27,- per persoon
3 tot 18 personen
Korte omschrijving

Waag je met je vrijgezellenfeest in deze Breakout Escape Room en ga de strijd aan met een tandarts of een omaatje. Kunnen jullie de spanning aan en lukt het om in een uur tijd te ontsnappen aan één van deze engerds?

Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
10 tot 24 personen
Korte omschrijving

Een krans verwijst naar oneindigheid, net als een ring, begin en einde dat steeds weer in elkaar overvloeit. Dat brengt liefde, geluk en gezondheid. Ideaal voor je vrijgezellenfeest met je vriendinnen en/of familie!

Tonen
Vanaf € 47,- per persoon
Vanaf 12 personen
Korte omschrijving

Wielen, creativiteit, gezelligheid, actie en een vrouwelijke touch komen allemaal samen in deze leuke activiteit voor een geslaagd vrijgezellenfeest. Neem de bruid in jullie midden mee in jullie zelfgebouwde zeepkisten.

Tonen
Vanaf € 30,- per persoon
10 tot 24 personen
Korte omschrijving

Handletteren is momenteel hip en tevens ontzettend fijn om te doen. Er is verschil tussen beide; handletteren daar teken en ontwerp je de letters, bij kalligraferen is het sierlijk schrijven. Je kunt een combinatie van beide doen.

Tonen
€ 59,- tot € 79,- per persoon
Vanaf 2 personen
Korte omschrijving

Hoe het leven als getrouwde vrouw is? Laat de bruid alvast proeven van een leven zonder vrijheid in de gevangenis! Natuurlijk is het de bedoeling om daaruit te ontsnappen, maar dat zal niet makkelijk zijn. Directeur Keizer en wel 80 bewakers zullen daar een stokje voor proberen te steken. 3 uur lang zul je meemaken wat het is om in een strikt regime te leven. Een uniek uitje dat je nergens anders beleeft!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01