tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Buiten

Buiten

Filter 183 uitjes
Weergave:

Er zijn 183 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 22,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Korte omschrijving

Tussen alle leuke vrijgezellenfeesten voor vrouwen bij deze uitgekomen? Een leuke en verstandige keuze! Maar wat ga je nu precies beleven bij The Wedding Game? In dit uitje staan vriendschap en strijd centraal. Je wordt ingedeeld in teams en dan barst de strijd los met creatieve, grappige en uitdagende opdrachten.

Tonen
Vanaf € 170,- per persoon
Vanaf 6 personen
Korte omschrijving

Een vrijgezellenfeestje organiseren mannen? Laat dat maar aan TsjechieXperience over. Misschien niet direct gedacht aan een vrijgezellenfeest in Praag? Maakt niet uit! Na het lezen van deze informatie kan je er niet meer om heen. Een super vette, onvergetelijk en onvoorspelbare vrijgezellenweekend in Praag met alles erop en eraan!

Tonen
Vanaf € 52,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Een spannende citygame en escaperoom in één is de start van dit dagje uit met de bruid in spe. Daarna schuiven jullie aan voor een heerlijke lunch en zijn jullie helemaal opgeladen voor een gezellige tocht op de step door de stad.

Tonen
Vanaf € 52,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Voor een geslaagd vrijgezellenfeest met de mannen is dit gevarieerde arrangement een goed idee: eerst een escaperoomspel met de stad als speelveld, daarna opladen tijdens een lekkere lunch om vervolgens een leuke tocht per step door de stad te maken.

Tonen
Vanaf € 14,50 per persoon
8 tot 14 personen
Korte omschrijving

Al tijden op zoek naar een uniek en uitdagend uitje voor een vrijgezellenfeest? Dan zit je bij Bossaball helemaal goed!

Tonen
€ 20,- tot € 25,- per persoon
Vanaf 8 personen
Korte omschrijving

Een zeer geliefde workshop tijdens vrijgezellenfeesten voor vrouwen is de cocktail workshop. Lekker genieten van 2 zelf gemaakte cocktails en de mogelijkheid tot een leuke quiz. We verzorgen de workshop aan huis en bij verschillende gezellige beachclubs op Scheveningen en Kijkduin.

Tonen
Vanaf € 15,95 per persoon
6 tot 50 personen
Korte omschrijving

Laat de vrijgezel strijden. Hij kiest zijn ultieme team en gaat dan de strijd aan. Daag hem uit en strijd in 2 teams tegen elkaar. Breng jouw team naar de overwinning. Ga de uitdaging aan met: geblindeerd voetbal, mega jenga quiz, geblindeerde estafette, petten spel, woordketen en bal estafette.

Tonen
Vanaf € 49,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Korte omschrijving

Wees voorbereid op extreme situaties en houd je voertuig ook dan onder controle. Dat is wat je leert bij een slipcursus. Een slipcursus is superleuk om te doen tijdens een vrijgezellenfeest omdat je autorijden, spannende manoeuvres en actie combineert.

Tonen
Vanaf € 24,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Korte omschrijving

Brand los op één van onze nieuwe paintballvelden. Perfect uitje voor vriendengroepen, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of teamuitjes. Na het omkleden en uitleg worden er teams gemaakt en gaan we een aantal spellen doen. Zorg ervoor dat je goed schuilt in een scheepswrak of dat je zo snel mogelijk de opdracht volbrengt.

Tonen
Vanaf € 27,75 per persoon
8 tot 500 personen
Korte omschrijving

Gooi jullie vrouwelijke charmes in de strijd in de jacht op gekke piraat met Escape the Beach. Voor flaneren over de Scheveningse boulevard is er even geen tijd, want jullie spelen in een race tegen de tijd deze spannende escaperoom in de buitenlucht.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01