tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Buiten in de Provincie Zuid-Holland

Buiten in de Provincie Zuid-Holland

Filter 87 uitjes
Weergave:

Er zijn 87 uitjes gevonden

Filters wissen
Provincie Zuid-Holland
Tonen
Vanaf € 34,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Korte omschrijving

Met deze waanzinnige Hunger Games proeven, worden de mannen van dit stoere vrijgezellenfeest tot het uiterste getest. In vijf spellen gaan jullie de strijd aan. De prijs is hoog, verlies is dramatisch. Deze dag zal jullie nog lang heugen. Betreed de arena van de Hunger Games en leg de vijf proeven af.

Tonen
€ 10,- tot € 20,- per persoon
Vanaf 6 personen
Korte omschrijving

Voetbal in een grote plastic bubbel waarin je je over het strand beweegt, elkaar bumpt, verder rolt en probeert de bal in het doel van de tegenstander te schieten. Dit is een perfecte strandactiviteit voor een vrijgezellenfeest met de mannen.

Tonen
Vanaf € 15,- per persoon
Vanaf 6 personen
Korte omschrijving

Archery Attack geeft dezelfde adrenalinekick als paintball en maakt de Robin Hood los in iedere man. Speel dit spel tijdens een actieve vrijgezellendag.

Tonen
Vanaf € 27,50 per persoon
Vanaf 12 personen
Korte omschrijving

Gister iets te goed gefeest? Je kent het wel; muziek, dames, iets te veel drankjes en lichtelijk geheugenverlies.

Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
8 tot 24 personen
Korte omschrijving

De bierboot is ideaal voor een vrijgezellenfeest, maar is ook leuk met de voetbalclub of met een paar vrienden. Uw eigen privécruise met koud bier en een gastvrije schipper. Noten, kaasblokjes en worstjes op de tafels. Dit wordt gegarandeerd een geweldige dag! Met je eigen muziek op de bluetooth speaker beleef je de hotspots van onze koninklijke stad!

Tonen
Vanaf € 29,50 per persoon
Vanaf 12 personen
Korte omschrijving

Wat is een vrijgezellenfeest zonder de aanstaande bruid een beetje voor paal te zetten? Juist, dat hoort er echt bij! Met het Foute Vrienden spel komt dit zeker goed! Jullie worden ontvangen met een drankje en speluitleg. In teams van vier tot zes personen gaan jullie de stad in met een zak attributen en een opdrachtboekje.

Tonen
€ 17,50 tot € 45,- per persoon
8 tot 25 personen
Korte omschrijving

Pik zwart, hot pink of unicorn kleur. Doe je best en maak de mooiste 'schwanz' die je ooit hebt gezien! Hoe hilarisch is het om je eigen dildo te maken?! Gezellig met de meiden met een wijntje erbij. De workshop tafel is helemaal versierd. Lekker roze, no boys allowed!

Tonen
Vanaf € 34,95 per persoon
2 tot 9 personen
Korte omschrijving

Come ride with us! Altijd al een keer willen leren wakeboarden / waterskiën, dit is het moment! Met ons lesplan en speciaal uitgeruste boot (met boom) helpen wij je om jou eerste meters over het water te maken.

Tonen
Vanaf € 22,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Korte omschrijving

Tussen alle leuke vrijgezellenfeesten voor vrouwen bij deze uitgekomen? Een leuke en verstandige keuze! Maar wat ga je nu precies beleven bij The Wedding Game? In dit uitje staan vriendschap en strijd centraal. Je wordt ingedeeld in teams en dan barst de strijd los met creatieve, grappige en uitdagende opdrachten.

Tonen
Vanaf € 29,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Korte omschrijving

Dit is een vrijgezellen uitje voor echte mannen. Lever een extreme strijd tijdens een airsoft game waarin je real life in volle militaire uitrusting en met niet van echt te onderscheiden wapens een zware strijd levert tegen een haast onoverwinnelijke vijand. Dit is het echte werk, hier droomde je als klein jongetje al van.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01