tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time flag weather info home pictures2

Expeditie Xtreme – Wie is de echte Robinson van jullie vrijgezellenfeest?

Omschrijving

Met wat voor een bizarre proef komen Kaj en Nicolette nu weer aan? Hoe verzinnen ze het! Leef jij ook zo mee met de deelnemers als ze weer een verschrikkelijk zware proef moeten doorstaan? Ik hoor je al denken; dat kan ik ook makkelijk! Ik doe dat veel slimmer! Zo zwaar kan het toch niet zijn?! Laten wij nou alle afleveringen hebben bestudeerd om voor jou de tofste proeven en puzzels na te maken die jij met je beste vriendinnen op het zonnige strand kan spelen. Eens kijken hoe groot jullie praatjes nog zijn na dit spel.. 

Wie van jullie heeft de brains, de kracht of misschien wel het beste evenwicht? Lukt het jullie vuur te maken, een katapult te bouwen en wie duft de eetproef aan? Laat die hersenen kraken tijdens de jungle puzzel! Er zijn maar liefst 3 variaties op dit spel waarbij het aantal onderdelen, de prijs en het tijdsduur verschillen. Van een zeer uitgebreide expeditie die 3 uur duurt tot een mini expeditie waarin jullie met 4 onderdelen uitgedaagd worden. Neem gerust contact met ons op en laat ons weten wat jullie budget is en hoe lang jullie de tijd hebben voor een expeditie die perfect bij jullie past!

Na al die proeven trek gekregen? Tip: combineer Expeditie Xtreme met nog een middagactiviteit + bbq op het strand en krijg een lekkere korting op alle onderdelen van je dag!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 15,- tot € 45,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 8 personen
1,5 tot 3 uur
Engels en Duits
Buiten
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01