tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time flag weather info

Miss Fucksia's stoute bingo show

Wat ga je doen?

Zoek jij de perfecte activiteit voor een vrijgezellenfeest? Miss Fucksia weet daar wel raad mee! Zij komt bij jullie langs om een geweldige bingo show te presenteren met leuke, stoute en foute prijzen. 

Bingo, dat is toch saai!! Nou niet op de manier zoals Miss Fucksia het doet. Deze interactieve bingo zorgt er voor dat spel en ontspanning samen in een hilarisch jasje gegoten worden. Naast het bij houden van je bingo nummers waarbij je super leuke en stoute prijzen kan winnen, worden er ook gedurende de avond diverse opdrachten gegeven die je met de groep of alleen moet uitvoeren. Wat dacht je van piemel prikken, piemel ringwerpen of true and dare. Je leert de vriendinnen en familie gelijk van een heel andere kant kennen. Tussen door grabbelt Miss Fucksia in haar speciale ballen tas om de nummers van de bingo af te roepen. Heb jij als eerste bingo? Dan ga jij met de leukste, grappigste en stoutste prijzen naar huis.   

Deze bingo is net even anders dan andere bingo's en zou je nog lang herinneren. Zin in een avond vol entertainment? klik op de knop voor meer informatie. De bingo kan gehouden worden worden bij jou thuis, op locatie of in de kroeg.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 29,50 per persoon (incl. BTW)
Prijs is exclusief reiskosten
15 tot 200 personen
Ongeveer 3 uur
Nederlands, Engels en Duits
Binnen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Goed om te weten:
  • Deze activiteit is Dinsdag niet te boeken
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01