tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time flag info home pictures2

Miss Fucksia's stoute bingo show

Omschrijving

Zoek jij de perfecte activiteit voor een vrijgezellenfeest? Miss Fucksia weet daar wel raad mee! Zij komt bij jullie langs om een geweldige bingo show te presenteren met leuke, stoute en foute prijzen. 

Bingo, dat is toch saai!! Nou niet op de manier zoals Miss Fucksia het doet. Deze interactieve bingo zorgt er voor dat spel en ontspanning samen in een hilarisch jasje gegoten worden. Naast het bij houden van je bingo nummers waarbij je super leuke en stoute prijzen kan winnen, worden er ook gedurende de middag/avond diverse opdrachten gegeven die je met de groep of alleen moet uitvoeren. Wat dacht je van piemel kleien, condooms blazen of true and dare. Je leert de vriendinnen en familie gelijk van een heel andere kant kennen. Tussen door grabbelt Miss Fucksia in haar speciale ballen tas om de nummers van de bingo af te roepen. Heb jij als eerste bingo? Dan ga jij met de leukste, grappigste en stoutste prijzen naar huis.   

Deze bingo is net even anders dan andere bingo's en zou je nog lang herinneren. Zin in een middag/avond vol entertainment? klik op de knop voor meer informatie. De bingo kan gehouden worden worden bij jou thuis, op locatie of in de kroeg.

De aangegeven prijs is tot groepen van 15 personen. Vanaf 15 personen wordt er een staffelkorting gehanteerd. 

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 38,- per persoon (incl. BTW)
15 tot 500 personen
Ongeveer 3 uur
Engels en Duits
Wij komen op locatie in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief quizmaster
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01