tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time flag weather info home pictures2

Naaktmodel tekenen en schilderen - Wij komen naar jullie locatie

Omschrijving

Spannend en leuk als invulling voor een vrijgezellenfeest: bij deze workshop gaan jullie een naaktmodel (m/v) tekenen en schilderen. 

Je kan iemand uit je groepje model laten staan, maar je kan ook één of meerdere modellen bij deze workshop boeken. Reken op zo'n € 200,00 per model wanneer je meer dan één model wil boeken.

Deze creatieve workshop kan op elke locatie worden gegeven waar alle deelnemers aan een tafel kunnen zitten, en er geen inkijk is. Zaaltjes bij cafés of restaurants zijn prima, en huiskamers of vakantiehuisjes ook. Als je geen locatie hebt, dan helpen we je graag met zoeken.

Als je de aanstaande bruid of bruidegom echt wilt verrassen, vertel ze dan niet wat deze workshop inhoudt. In dat geval komen de docent en de knappe "assistente" (=naaktmodel) naar jullie locatie, en doen we alsof we een tekencursus gaan geven. We gaan dan bijvoorbeeld bloemen tekenen. En na de derde teken-oefening... trekt de knappe "assistente" ineens iets uit en gaan we de assistent tekenen. Dat is altijd een verrassend moment en erg hilarisch. 

Vervolgens gaan we korte tekenopdrachten doen, waarbij de deelnemers goed lichaamsvormen leren tekenen, en het model steeds iets meer uittrekt. Uiteindelijk is het model helemaal naakt en tekenen de deelnemers het volledige model. Wanneer dat goed lukt, gaan we beginnen aan een schilderij. De vrijgezel mag de stand van het model bepalen, en dan gaan de deelnemers met acrylverf een schilderijtje maken. Als deelnemers dat graag willen helpt de docent een beetje mee zodat iedereen een leuk schilderijtje maakt. 

Omdat we met acrylverf werken krijgen de deelnemers een plastic beschermjas om de kleren te beschermen tegen verfspatten. De workshop sluiten we af met een groepsfoto waar alle deelnemers op staan, met het naaktmodel en de vrijgezel in het midden.

Deze workshop kan je zonder model boeken, bijvoorbeeld omdat iemand uit jouw groep model wil zijn. Je kan ook één of meerdere modellen (m/v) bij deze workshop boeken. Als je een informatieaanvraag verstuurt, ontvang je een link naar ons overzicht van beschikbare naaktmodellen.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 30,- tot € 100,- per persoon (incl. BTW)
7 tot 200 personen
Ongeveer 2 uur
Engels
Binnen
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding

Gemiddeld een 9,0 uit 2 beoordelingen

10 Beleving
9,0 Begeleiding
8,0 Prijs/kwaliteit

Top!

Super aardige modellen. Onwijs gelachen met de workshop tijdens ons vriendenweekend !

Door: Jens

Leuke en originele activiteit

Zeer originele activiteit. Ze geven ook de optie om alle deelnemers te verrassen, wat een erg grappig moment is.

Door: Bob
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01