tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time flag info home pictures2

Naaktmodellen fotograferen - Wij komen bij jullie op locatie

Wat ga je doen?

Dit is een unieke fotografieworkshop. En het onderwerp is heel inspirerend: één of meerdere naaktmodellen!

Deze workshop is geschikt voor vrijgezellenfeestje, of voor een vriend(inn)en-uitje. We geven deze workshop op locatie en iedere besloten locatie met voldoende vrije ruimte is geschikt. Besloten: er moet geen inkijk zijn wanneer het naaktmodel poseert. Voldoende ruimte: denk aan 3 bij 5 meter vrije ruimte om de lampen en statief op te stellen. Je kan een zaaltje bij een café boeken, maar een huiskamer is ook vaak geschikt.

Je kan zelf model staan voor deze workshop, of je kan iemand uit je groepje vragen om model te staan. Of je kan via onze website één of meerdere modellen (m/v) uitkiezen. Wanneer je meer informatie opvraagt over deze cursus geven we je de website waar je een overzicht van de modellen vindt.

We beginnen met het gezamelijk opstellen van de materialen: statieven, flitser, reflexiescherm en camera. Terwijl we deze materialen opzetten geeft de docent en het model de deelnemers uitleg over de functie en hoe je deze materialen het beste instelt en gebruikt. 

Daarna geeft de docent een korte uitleg over modelfotografie, waar je naar streeft en hoie je dat doet. Dan beginnen we met korte opdrachten. Eerst met een gekleed model, en bij iedere opdracht doet het model iets meer uit. Je kan de opdrachten in groepjes doen, of je kan mensen toewijzen aan de verschillende materialen: camera, flitser, reflexiescherm, etc etc. Het gaat er om om samen geweldige foto's te maken.

Na iedere opdracht krijgen jullie feedback op de gemaakte foto's van de docent en het model zelf. Dat is leerzaam, maar vooral erg leuk.

Deze workshop kan je heel serieus opvatten waardoor je veel leert, maar je kan het ook lichtvoetig houden, dan is het vooral erg grappig. Aan jou de keuze. En kies vooral waar je blij van wordt: een eigen model, of één of meerdere modellen die je via ons boekt. Wanneer je een informatieaanvrraag instuurt voor deze cursus, geven we je onze website met daarop een overzicht van de beschikbare modellen (m/v).

We sluiten de workshop af met een groepsfoto met alle deelnemers met de model(len) in het midden.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 50,- per persoon (incl. BTW)
7 tot 50 personen
Ongeveer 2 uur
Engels
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01