tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Overige activiteiten

Overige activiteiten

Filter 39 uitjes
Weergave:

Er zijn 39 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 17,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Ben je lekker creatief en heb je zin in een bijzondere workshop met de familie of met de vriendengroep? Kijk dan snel wat we te bieden hebben! Op de boerderij zit je heerlijk tussen het groen, en de frisse lucht en de vrije omgeving zorgen ook nog eens voor een stoot inspiratie.

Tonen
Vanaf € 7,95 per persoon
2 tot 20 personen
Korte omschrijving

Kom met je beste vriendinnen naar GlowGolf Rucphen, en vier je vrijgezellenfeest.

Tonen
Vanaf € 57,- per persoon
6 tot 100 personen
Korte omschrijving

De perfecte combinatie voor jullie vrijgezellenfeest: lasergamen, bier en burgers! En niet zomaar lasergamen, maar in de mergelgrotten van Valkenburg. De ideale locatie om een spannende strijd aan te gaan.

Tonen
Vanaf € 27,75 per persoon
8 tot 500 personen
Korte omschrijving

Gooi jullie vrouwelijke charmes in de strijd in de jacht op gekke piraat met Escape the Beach. Voor flaneren over de Scheveningse boulevard is er even geen tijd, want jullie spelen in een race tegen de tijd deze spannende escaperoom in de buitenlucht.

Tonen
Vanaf € 23,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Op nog geen 5 kilometer van het bruisende uitgaansleven van Eindhoven vindt je het ideale vrijgezellenfeest! Midden in de mooie natuur van Noord-Brabant gaan jullie de strijd met elkaar aan tijdens de boerenzeskamp.

Tonen
Vanaf € 7,50 per persoon
Vanaf 2 personen
Korte omschrijving

SupaGolf is een vorm van golfen, maar dan met een grotere club en grotere, gekleurde ballen. Hierdoor is het makkelijk aan te leren en heb je geen jaren oefening nodig om een leuk spelletje golf te spelen. Dit is dus echt een golfspel voor iedereen!

Tonen
Vanaf € 149,- per persoon
Vanaf 2 personen
Korte omschrijving

Je eigen leren tas maken dat doe je tijdens deze workshop. We maken het model van een Bag Tote. Dat betekend een stijlvolle open tas met aan beide zijde een handvat of een hengsel. Je bent zelf de ontwerper van de Bag Tote.

Tonen
€ 35,- tot € 40,- per persoon
4 tot 15 personen
Korte omschrijving

Kom nu naar Rotterdam en geef je lichaam een boost met cryotherapie! Een aantal minuten stap je een zogenaamde cryosauna in. Die is -140 graden. Het klinkt misschien gek, maar door een ijskoude cabine in te stappen gaat je lichaam hard werken en geniet je van vele gezondheidsvoordelen.

Tonen
Vanaf € 170,- per persoon
Vanaf 6 personen
Korte omschrijving

Vrijgezellenfeestje in Praag voor vrouwen? Praag is niet alleen een feestelijke stad voor mannen, maar zeker ook voor vrouwen! Geniet van wijn, maak een lipdub video, ontspan in een privé spa en verras de aanstaande bruid met een mannelijke stripper! TsjechieXperience heeft alles in huis om er een spetterend vrijgezellenfeest van te maken voor de vrouwen.

Tonen
Vanaf € 64,95 per persoon
Vanaf 15 personen
Korte omschrijving

Paintball is nog nooit zo spannend geweest! Jullie krijgen allemaal legerkleding aan, een volgelaatsmasker op en handschoenen om vervolgens met een semi-automatische paintballgun in de hand de strijd aan te gaan. En jullie hoeven niet bang te zijn dat jullie de aanstaande bruidegom niet herkennen in het heetst van de strijd, want hij krijgt een varkens- of een konijnenpak aan.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01