tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

Speel brandweerman voor één dag - kruip in de huid van…

Omschrijving

Waar droomt de vrijgezel over? Om eens een echte brandweerman te zijn? Al is het maar voor één dag? Nou, dat kan! BrandweerSurvival geeft je de mogelijkheid om een echte brand te blussen, samen met al je vrienden. Brandweerpak aan, helm op … en op naar de fik! Maar je doet meer... Wat dacht je van voetballen met brandslangen? met een theedoek een keukenbrand blussen?

Veel afwisseling dus tussen lol, hilariteit, samen spelopdrachten doen en een aantal leermomenten over brandveiligheid. Geschikt voor iedereen, elke vriendengroep spreekt dit aan is onze ervaring. Vraag via onderstaand contactformulier informatie aan over onze programma's.

BrandweerSurvival de ludieke manier van survivallen!

Activiteitlocaties

We hebben een aantal locaties verspreid over Nederland. Afhankelijk van het programma en beschikbaarheid zullen we in onderling overleg de beste locatie bepalen. Het samenstellen van het juiste programma is echter onze eerste prioriteit. Een programma wat past bij uw wensen, waar al je collega's blij van worden!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 50,- per persoon
Vanaf 8 personen
Vanaf 3.5 uur
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01