tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time flag weather info home pictures2

Workshop bodypaint - Wij komen bij jullie op locatie

Omschrijving

Tijdens deze spannende en verrassende workshop gaan jullie samen met de aanstaande bruid of bruidegom een knappe naakte man of vrouw beschilderen, van top tot teen. 
Bij bodypaint gebruik je huidvriendelijke verf om te schilderen, en gebruik je het lichaam van een naaktmodel als ondergrond. 

Deze workshop kan op elke locatie worden gegeven waar een vrije ruimte is van drie bij drie meter en er geen inkijk is. Een huiskamer is prima, een vakantiehuisje, zaaltje bij een café of restaurant ook.

Wil je de aanstaande echt verrassen? Vertel hem of haar dan dat jullie een "fruitschilderworkshop" gaan doen. Dan beginnen we met eenvoudige tekenopdrachten voor het natekenen van een fruitschaal, en geeft de docent en de knappe "assistente" (naaktmodel) les. En na drie korte tekenopdrachten, als de groep net lekker bezig is, trekt de "assistente" ineens wat uit.

Vervolgens legt de docent uit wat we eigenlijk echt gaan doen. We beginnen met het maken van groepjes en iedere groep krijgt een deel van het lichaam van het naaktmodel toegewezen. 

De groepjes gaan eerst ontwerpen op papier maken: hoe gaan ze het model verven, de mogelijkheden zijn eindeloos. De ontwerpen worden besproken en het model geeft ook zijn/haar mening.
Dan gaan de groepjes één voor één aan de slag. Ondertussen maakt de docent sfeerfoto's en geeft advies wanneer nodig.

Als alle groepen klaar zijn, is het model van top tot teen beschilderd en maken we een paar mooie foto's van het kunstwerk. We maken ook een groepsfoto met alle deelnemers en het beschilderde model in het midden.

We werken met acrylverf, de deelnemers kunnen een plastic beschermjas aandoen en handschoenen dragen als ze dat prettig vinden. 

Je kan iemand uit je groep model laten staan, je kan ook één of meerdere naaktmodellen bij deze cursus boeken, reken dan op zo'n € 250,00 per model wanneer je meer dan één model wil beschilderen. Nadat je de informatieaanvraag verstuurt krijg je een link naar ons overzicht van beschikbare naaktmodellen.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 30,- per persoon (incl. BTW)
5 tot 40 personen
Ongeveer 2 uur
Engels
Binnen
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding

Gemiddeld een 10,0 uit 1 beoordeling

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

10!

In een woord geweldig en niet alledaags het ging mooi!

Door: Dion
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01