tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather info home pictures2 whatsapp

Creatieve graffiti workshop

Wat ga je doen?

Zelf graffiti leren spuiten is pas echt een origineel vrijgezellenuitje, vriendenuitje en overige events. Grote artiesten maken de mooiste ontwerpen en sommigen kliederen er maar wat op los. In deze workshop leren jullie van een professionele graffiti artiest! We beginnen met een inleidende presentatie waarbij je vragen kan stellen.
De graffiti workshop bestaat uit een presentatie, ontwerpgedeelte en praktijk gedeelte waar je je eigen of gezamenlijk kunstwerk maakt naar wens. Dit is mogelijk door het hele land, maar op locatie Amsterdam en Utrecht zijn dit de mooiste en grootste locaties voor een echte graffiti belevenis en aanraders!

Vervolgens gaan jullie zelf een ontwerp maken op papier en het op panelen met echte graffiti spuitbussen uitvoeren. Jullie kunnen ook samen een groot paneel maken voor de aanstaande bruid, als aandenken. Maar een groot kunstwerk op de muur of een paneeltje per persoon ook mogelijk! Als extra mogen jullie na de workshop nog kosteloos op een echte graffiti muur spuiten, om je vrijgezellenbestaan voorgoed af te sluiten

Dat is nog niet alles, bij dit uitje heb je nooit zorgen: Wij bieden 100% garantie op alles: doorgaan bij regen en bij ziekte vangen ze elkaar op als team dus nooit zorgen en betaling achteraf (geen aanbetaling). 

Leg alles mooi vast op foto als aandenken voor de afsluiting. Er is ook nog een rondleiding langs echte graffiti kunstwerken van artiesten!
Boek nu je onvergetelijke vrijgezellenfeestje!

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van de workshop

Op aanvraag
4 tot 50 personen
Ongeveer 2 uur
Buiten
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01